Over mij

Over mij

Over mij?

Ik ben Melissa Krijns en ik ben alweer 27 jaar oud (26-03-1990).

Ik ben in 1990 geboren in Den helder, opgegroeid samen met mijn broer. Hier ook mijn opleiding tot Helpende gedaan en afgerond.

Meer over mij..

In Februari 2011 besloten om te verhuizen naar  Emmen. En hier totaal geen spijt van gehad. Voel mij helemaal thuis, hier in Drenthe.

Woon samen met Roy in een heel klein huisje in Emmen. Waar we samen graag creatief bezig zijn. En de buren graag de overlast bezorgen van het boren/zagen en getimmer. Naast creatief bezig zijn kan ik echt niet zonder muziek en een leuke serie/film. Daarom staat Netflix ook regelmatig aan. En een heerlijke wandeling in het bos en foto’s maken van de natuur is ook iets waar ik erg rustig van word.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij verschillende evenementen zoals Alles Kids in Drenthe, Kids Mud Run en sta altijd open voor meer vrijwilligerswerk. Geocachen, Fotograferen, muziek, Reizen.

Scheikunde geocache                        

Ik ben zwaar dyslectisch, maar doe mijn best om zo min mogelijk spelfouten te maken.

Geld terug acties

Doordat ik financieel niet heel breed zat ben ik gaan kijken hoe ik meer uit mijn geld krijg. Daardoor ben ik erg actief geworden met Geld terug acties. Elke woensdag kan je daarom dan ook een nieuwe Gratis/Koopjes verwachten. Hierin staat elke week de nieuwste Gratis boodschappen, Korting, Samples, Testpanels en meer.

Wie wilt nou niet besparen op je boodschappen. Dit doe je heel simpel.

Handige tips

Wil je geen actie missen? Volg mij dan ook op mijn facebook pagina ‘Geld terug acties en Gratis’

Ik wens jullie veel plezier bij het lezen.

Liefs,

Melissa..