Disclaimer

Disclaimer
Op Melissaschrijft verschijnen regelmatig reviews (artikelen waarin ik producten test en mijn mening erover geef). Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn en daarom geef ik ook altijd mijn eerlijke mening over de diverse producten waar ik over schrijf. Veel koop ik zelf, maar ik krijg soms ook producten opgestuurd van merken en webshops. Wanneer ik besluit een product te reviewen, ben ik net zo eerlijk als wanneer ik een product zelf koop.

Aan de inhoud van Melissaschrijft kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Melissaschrijft of de filmpjes die er op verschijnen.

De inhoud die op dit moment op Melissaschrijft staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

De teksten en foto’s/filmpje/afbeeldingen op deze blog zijn door Melissaschrijft geschreven en hierop rust Copyright. Je kunt altijd contact opnemen met Melissaschrijft om te overleggen als je een tekst of afbeelding wenst te gebruiken.

Op Melissaschrijft word er gebruik gemaakt van affiliate links. Als jij een product via deze link koopt, kost dat jou niets extra, maar levert het ons wel een klein percentage van het aankoopbedrag op. Zo helpen wij jou en jij ons.