Samenwerking

Samenwerking


Blog

Samenwerking

Bent u na het lezen van het blog enthousiast geworden, en lijkt het u leuk om een samenwerking met mij aan te gaan? Ik staan daar voor open en kunnen u het volgende aanbieden:

Reviews  van producten

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van het net om reviews te lezen over een product. Het in de spotlights zetten van een product op ons blog kan u veel voordelen opleveren. Wij werken altijd op basis van onze persoonlijke ervaringen zodat we weten wat we aanbevelen en daar ook eerlijk onze mening over kunnen geven. Dat is de kracht van onze blogs, en waar onze lezers ons in waarderen. Lijkt het u leuk om met ons samen te werken, en wilt u een leuke en eerlijke review van een product? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande mail of contactformulier.

Winacties en/of  Kortingen

Ook is het mogelijk om een winactie op ons blog te organiseren. Wij hebben al met veel succes leuke winacties op ons blog gehad, voor onze lezers.  Een voorbeeld hiervan kunt u hier vinden. Waar wij ook voor open staan is om producten in de spotlight te zetten met een kortingscode. Eventueel kan dit gepaard gaan met een winactie. Neem gerust voor verdere informatie hierover contact met ons op . Dat kan via onderstaande mail of contact formulier

Persberichten

Wij blijven graag op de hoogte van nieuwe producten, om deze alvast te kunnen promoten naar onze lezers toe. Wel zeggen wij hierbij dat het wel moet aansluiten bij ons blog. Berichten waarvan wij vinden dat die niet aansluiten bij ons blog zullen wij niet publiceren.  U mag ons altijd persberichten en/of promotiemateriaal toesturen.  Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onderstaande mail of contactformulier.

Bezoeken events en dagjes uit

Heeft u bijvoorbeeld binnenkort een event, nieuwe film die uitkomt of een leuk uitje. We vinden het leuk om aanwezig te zijn. Uitnodigingen kunt u sturen via onderstaande mail of contactformulier.

Eigen idee

Heeft u zelf een bepaald idee maar u weet niet of het bij ons past ? Of dat we zoiets ook kunnen/willen doen. Schroom dan niet en mail ons dan ook gerust om het samen te bespreken. Wij zullen dan bekijken of uw idee mogelijk is en of het bij ons blog past.

Melissaschrijft statistieken

Statistieken van ons blog zijn op elk gewenst moment opvraagbaar. U kunt daarvoor contact opnemen via onderstaande mail of contactformulier. Op dit moment groeien wij nog steeds en onze verwachting is dat we nog meer gaan groeien in de toekomst.

Extra informatie

  • Mocht er een samenwerking of winactie ontstaan, dan zullen wij altijd vermelden dat dit mede mogelijk is gemaakt door samenwerking met derden.
  • Alle blogs worden ook gedeeld op sociaal media te weten facebook, twitter en Instagram.
  • Onze doelgroep bevind zich tussen de 20 en 60 jaar, over het algemeen vooral vrouwen en gezinnen.
  • Bedrijven waar we onder andere al mee hebben samengewerkt of nog mee samen werken:

Rosti Mepal                                        Hydranome

Megagadgets                                      MyMepal

100% Hout                                          SCOUPY

Fotofabriek                                         Orhideeënhoeve

Jos Poell                                              Monsterdoos

Pimpjedeur.nl                                    De Happy Box

Dwarsligger                                        Smartphonehoesje

 

Voor meer informatie kan u een bericht sturen naar Melissaschrijft of onderstaande contactformulier invullen.  Er word dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.