Lifestyle | Stronic G van Fun Factory

Lifestyle | Stronic G van Fun Factory

Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik wel eens een speeltje wil testen. En ik dacht, waarom niet? Ik vind dat mensen hier heel erg gesloten over zijn terwijl ik denk dat dit iets is wat vele stelletjes gebruiken. En er gerust over gepraat mag worden. Zo kan ik je echt wel zeggen dat wij meerdere dingen heb om dingen spannender te maken in bed. En daarbij moet je echt niet de gekste dingen denken. Maar bijvoorbeeld ook aan een massage kaars, kietelveer, handboeien en zeker ook wel een dildo/vibo.

Stronic G

De Stronic G kwam in een mooi doosje geleverd, ook had het bedrijf een etui toegevoegd waarin je hem na je “fun” tijd kan opbergen. In het etui hadden ze ook nog eens een glijmiddel op waterbasis toegevoegd. Wat echt super handig was want wij hebben totaal geen glijmiddel in huis. De stronic G is voor mij totaal nieuw, deze heeft 10 verschillende tril standjes die je kan gebruiken.

Als je hem aanzet door + en Fun 5 seconden vast te houden. Ben je klaar dan druk je – en Fun in om hem weer te vergrendelen. Wil je dus mee nemen op reis/ weekend weg of wil je niet dat hij per ongelijk aangaat is dit echt wel een handig extraatje.

Stronic G FunFactoryTrilstandjes

 • Perfect Start (hiermee begint hij).

Constant mode 

 • Samba
 • Rumble
 • Quicky

Dynamic Mode

 • Rollerball
 • Vienna Waltz
 • Rumba

Stronic G FunFactoryAlgorithmic Mode 

 • Dirty Dancing
 • Gallop
 • Rattle

Yay or Nay?

Hij heeft vooraan een stukje die meer naar voren staat, deze is bedoelt om je G-spot te kietelen. Door de vele tril standjes die hij heeft denk ik dat hij iedereen wel gelukkig maakt. Hou je toch van een wat rustige stand, of toch liever wat wilder en harder? Al deze tril standjes is hij van voorzien. Ik vond hem zelf erg fijn in de hand, makkelijk in gebruik, op het gestoei om hem aan en uit te krijgen na. Gemakkelijk schoon te maken na gebruik en opbergen in het leuke etui die ik special hiervoor ontving maakt het nog leuker.

Wat ik zelf wel een nadeel vind is dat hij erg graag naar stof hapt, voor dat je het weet zit hij echt helemaal onder de stofdeeltjes, voor gebruik moet je deze echt goed eraf halen. En dit komt niet doordat hij niet schoon is maar door het materiaal (siliconen)  waarvan hij gemaakt is.

Vraag voor jullie: 

Praat jij open over Sex met je vriendinnen?

 

Voor dit artikel heb ik het product opgestuurd gekregen, maar alsnog blijven alle meningen eerlijk en oprecht.

13 gedachten over “Lifestyle | Stronic G van Fun Factory

  1. Ik vind het ook alleen maar goed als mensen erover durven te praten. Snap vaak niet echt de ophef erover of als je zegt dat je ongesteld bent mensen meteen Ieuwwl dat wil ik niet weten zeggen. Terwijl dit ook iets van normaalste zaken hoort te zijn

 1. Wat goed dat je hierin gewoon je hart volgt, deelt wat voor jou goed voelt. Spelen doen we allemaal wel eens toch, ondanks dat ik niet de behoefte voel om het met mijn lezers te delen waardeer ik de openheid wel en praat ik zeker in mijn sociale kring makkelijk over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge