Lifestyle | Weg met al die losse pasjes met Stocard.

Lifestyle | Weg met al die losse pasjes met Stocard.

Jaren liep ik met 2 portemonnees rond. Daarvan was een voor het geld en de andere zat vol met pasjes. En steeds komen er meer en meer bij, en hoe vaak gebruik je ze nou echt? Nu ik niet meer in het centrum woon, en mijn boodschappen niet meer bij de Albert Heijn doe gebruikte ik deze pas niet zo heel vaak meer. Maar ze namen wel allemaal ruimte in beslag. Maar ik heb daar iets voor gevonden, Stocard!

Stocard app

Laatst zat ik te scrollen door de gratis apps die je kan downloaden op je mobiel. Waar ik opeens, hoe precies weet ik niet bij stocard terecht kwam. Al snel geïnteresseerd downloadde ik de app op mijn mobiel. En ik kan je zeggen, ik ben echt zo blij met deze ontdekking! Weg met portemonnee nummer 2! En in met de app!

Hoe werkt het? 

Simpel, download de app op je mobiel. Zoek al je pasjes bij elkaar en selecteer de winkel bij het + tekentje. Scan de barcode en hij staat in de app! Zo kan je honderden verschillende winkels en hun pasjes toevoegen. Zo heb ik toch al mijn pasjes bij mij en niet het extra gesleep.

Zo heb ik de volgende pasjes in de app staan:

 • Kruidvat
 • Albert Heijn
 • Karwei
 • ICI Paris XL
 • Emte
 • Holland & Barrett (vroegere tuinen)
 • Hunkemöller
 • Ikea Family
 • Jumper
 • Primera
 • En meer!

Nadelen

Zitten aan Stocard ook nadelen? Echt nadelen kan ik het niet echt noemen. Maar sommige winkels lukt het niet om de pas via je mobiel te scannen, deze voeren dan handmatig je pascode in. En dat het soms wat lang duurt om de app te openen als je bijvoorbeeld in de winkel staat. Daarom zorg ik er al voor dat hij open staat voordat ik aan de buurt ben.

Ook vind ik het echt super fijn dat aantal winkels je keuze geven voor online klantenkaart of een echte. Zoals de Hema, Laplace, Miss Etam, Etos bieden bijvoorbeeld via hun app je een klantenkaart aan, fijn!

Vraag voor jullie:

Hoeveel pasjes hebben jullie?

 

 

Dit is geen gesponsord bericht, ben zelf gewoon erg enthousiast.

 

21 gedachten over “Lifestyle | Weg met al die losse pasjes met Stocard.

 1. Deze ga ik ook downloaden, IDEAAL! Sta je ook niet meer in de winkel terwijl je rekent op korting, en blijkt dat je je pas vergeten bent. Thanks for sharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge