Foods & Drinks| Mijn ervaring met Herbalife

Foods & Drinks| Mijn ervaring met Herbalife

Een tijdje terug kwam er een oproep voorbij van Barbara een coach van Herbalife. Ze was op zoek naar een aantal bloggers die de ontbijtpakket wilde testen en reviewen. Na een vragenlijst ingevuld te hebben wat mijn wensen zijn, en welke smaak shake en thee ik zou willen ontvangen. Na dit ingevuld te hebben ontving ik al snel het pakket.

Wat is Herbalife?

Het bedrijf werd al opgericht in 1980, en is dus al ruim 38 jaar. Een bedrijf die groot deel van de voedingssupplementen en maaltijdvervangers verkopen. En 10 jaar vooral bekend om stond om hun ‘afslankproducten’. Maar hier is toch echt de laatste jaren veel in veranderd.

Zo verkopen dingen voor een beter gewichtsbeheersing, energie en fitness maar ook voor je uiterlijke verzorging. Zelf ontvingen we van Barbara een coach van Herbalife het ontbijt pakket. In het pakket (Formule 1) zat bij mij een voeding shake in de smaak appel en kaneel, thee in perzik smaak en de pure aloe vera.

Met dit pakket is het belangrijk om 21 dagen lang elke ochtend het te nuttigen. En dat wilde ik wel uitgebreid testen.

Formule 1 HerbalifeFormule 1

Ik begon vol enthousiasme meteen op 5 februari, ik maakte mij shake met sojamelk, 2 lepels voeding shake een kopje thee en glas met Aloe vera. De shake gaf mij echt meteen en vol gevoel, omdat het dag 1 is besloot ik om voor een pure shake te gaan en niks toe te voegen.  Het is snel klaar wat ik echt super fijn vind. Ook heb ik in deze afgelopen weken de shake paar keer mee onderweg genomen. Met deze ontbijt pakket zat ik echt goed vol, en had ook zeker niet eerder trek dan 12 uur. Regelmatig wisselde ik de shake af en verwerkte het in mijn oatmeal. Maar persoonlijk vond ik het blenden van mijn shake met wat groente en fruit fijner. Zo ging er regelmatig peer, spinazie, appel, cacao in mijn shake. Omdat ik gekozen had voor Appel kaneel vond ik het wel lastig dit te combineren met andere soorten groente en fruit. Achteraf was het misschien makkelijker/ lekkerder geweest als ik had gekozen voor de vanille voeding shake. Ik deed deze 21 dagen mee omdat ik echt een onwijs slechte eter ben. En vooral de ochtenden sla ik bijna altijd over. Slecht, klopt maar s ochtends at ik normaal ook nooit of misschien enkel een banaantje dat ik dan at onderweg richting school. Ze zeggen dat deze ontbijt pakket je kan helpen bij het afvallen, zelf ben ik hierdoor niet meer afgevallen dan wat ik al deed met de weighwatchers.

Wel voelde ik mij tijdens deze 21 dagen wel goed. Minder vermoeid, beter in mijn vel en s ochtend meer energie.

Herbalife houdt ook rekening mocht je vegetariër, vegan of mensen met intoleranties wat ik echt super goed vind.

Dat 1 op de 3 maaltijdvervangers die wereldwijd verkocht word een Herbalife Smoothie is.

Formule 1 Herbalife                          Formule 1 HerbalifeFormule 1 Herbalife

Blijf ik het gebruiken? 

Al vond ik het echt ideaal in de ochtend, Snel klaar, elke dag een andere shake en handig om mee te nemen. Zou ik het niet blijven gebruiken, tijdens deze 21 dagen was mijn stoelgang echt super traag tot niet, had ik meer last van een opgeblazen gevoel. En na die C9 kuur ben ik Aloe vera blijven gebruiken wat mij echt super goed helpt voor mijn stoelgang. Maar deze combinatie deed te weinig voor mijn lichaam om het kwijt te krijgen. Wel snap ik waarom heel veel mensen heel enthousiast erover zijn want dat ben ik ook echt wel.

Zelf proberen? 

Namens Barbara mogen we een proefpakket weggeven met zakjes vanille shake voor 1 week, tabletjes Thermo Complete. De tablet vervangt de plek van de thee. Wil je het gratis en voor niks proberen? Vul deze korte vragenlijst in en ontvang het proefpakket.

Vraag voor jullie:

Hoe ziet jullie ontbijt eruit?

Dit artikel tot stand gekomen samen met Barbara, coach van Herbalife, al mijn meningen blijven eerlijk en oprecht.

20 gedachten over “Foods & Drinks| Mijn ervaring met Herbalife

  1. Ik ben al regelmatig gevraagd om Herbalife te promoten, maar om eerlijk te zijn sta ik niet achter het merk. Ja, het is effectief en je merkt resultaat, maar ik sta niet achter het concept van shakes.
    Ik ontbijt meestal met havermout of maak een voedzame smoothie- of nicecream bowl.

  2. Zelf ben ik om eerlijk te bekennen, een mega slechte ontbijter. Ik heb vaak haast, of koop vluchtig een ontbijtje op straat. Zo in het eerste optiek klinkt het snel klaar zijn en voorbereid voor mij dus ideaal. Een beetje jammer van het opgeblazen en vol gevoel, dat zou ik zelf ook niet zo prettig vinden.

  3. Dit doet me denken aan mijn moeder, die heeft dat vroeger ook wel eens geprobeerd. Zelf zou ik het nooit nemen,maar wel leuk om te lezen dat je het test en wat je ervaring is.
    Ik denk dat een goed gevarieerd groot ontbijt, voor mij nog het fijnste werkt. Muesli,cruesli, yoghurt, smoothie, brood, en heel soms… Soep in de ochtend.

  4. Herbalife is één van de dingen die me doen huiveren in het leven. Ik ben paar keer erg arrogant benadert door verkopers… waarbij ik het gevoel had dat het niet om de gezondheid ging maar meer over het verkopen. Jammer want door die mensen zorgen ze voor een smet op de brand!

  5. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit goed werkt voor slechte ontbijters. Zelf moet ik echt een bruine boterham of wat havermout eten om op gang te komen, anders blijf ik trillerig.

  6. Oh nee, dit is echt niks voor mij… Als ik het woordje mindere-stoelgang hoor, haak ik al af… Haha! Shakes hangen me ook heel snel de keel uit, moet ik zeggen… Liever een groene smoothie uit de vriezer als ontbijtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge