Lifestyle| Altijd bereikbaar zijn? +Winactie.

Lifestyle| Altijd bereikbaar zijn? +Winactie.

 

Altijd bereikbaar zijn?

Ik weet niet of je het herkent, maar ik moet echt altijd bereikbaar zijn. En helemaal nu ik een blog en een andere site beheer. Ik zit constant op mijn telefoon te kijken, mail te checken. En laat ik maar niet beginnen over Instagram en Facebook. I am addicted! Maar dat betekend soms wel dat ik hem 1 of 2x op een dag moet opladen. Ja, i know… laat die telefoon toch eens liggen!

Maar ik wil altijd zo snel mogelijk de leukste koopjes delen op mijn Geld terug Gratis delen. Antwoorden als ze vragen hebben waar ze het kunnen kopen. Dat ik soms vergeet dat ook best van de andere 3600 leden hier ook op kunnen antwoorden. Maar om overal aan te komen met mijn oplader is gewoon onhandig. Toen werd ik benaderd door Powerbankcenter of ik hun powerbank wilde testen.

Nou komt dat mooi uit, zo loop ik niet meer voor gek met mijn oplader en mijn roze kabel van 1 meter 80 van de Action (tip).

Powerbankcenter

Bij Powerbankcenter hebben ze een ruime keuze qua powerbanken. Van draadloze, externe tot solar powerbank kan je er wel vinden. Van kleine powerbanken van 2600 mAh tot megacapaciteit powerbank 20000 mAh. Zo kan je echt zoveel verschillende soorten powerbanken vinden. Van Poep Emoji, Cute cat powerbank maar ook een schattige unicorn powerbank. Deze zijn dan wel sneller leeg maar kan alsnog je telefoon wel een keer opladen.

Steen Design

Op moment dat ik de vraag kreeg of ik een powerbank uit wilde kiezen en een stukje over wilde schrijven was ik meteen om. Ben altijd veel onderweg dus komt zeker goed uit. Ik ging meteen naar hun site en was meteen op een aantal powerbanken verliefd! Als eerste zag ik deze steen design powerbank die ik echt zo schattig en mooi vond dat ik die wel heel graag wilde ontvangen. In huis loop ik er vaak voorbij en vergeet ik hem mee te pakken omdat hij heel goed op gaat in zijn omgeving bij de planten. De steen design powerbank heeft een beetje ruw patroon, en voelt best apart aan als je hem pakt. Hij is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen, en een capaciteit van 6600 mAh. Hiermee kan ik wel een paar keer mijn telefoon mee opladen. Aan de achterkant zit een knopje, als je deze indrukt geeft hij aan met blauwe lampjes hoe vol hij zit. Vier lampjes is vol en hoe minder lampjes hoe leger hij is. Aan de onderkant is plek voor 2 kabels om meerdere apparaten mee op te laden.

 

Powerbank STEEN Design Powerbank STEEN Design

Powerbank STEEN DesignPowerbank STEEN Design

Houten Powerbank

Als je mij langer volgt weet je hoe gek ik ben op houten producten, ik heb horloge, bril, zonnebril, oorbellen, kettingen en wel veel meer houten producten. Toen ik bij Powerbankcenter de houten powerbank zag, was ik meteen verliefd! Hoe tof is het om deze toe te voegen aan mijn hout collectie. Toen ik hem ontving zat hij verpakt in een beschermhoesje van vilt. Het straalt echt een hele netjes en chique uit. Deze powerbank heeft een mAh van 7000. Wat ik van deze beetje jammer vind is dat hij aan de onderkant maar 1 USB aansluiting heeft en 1 micro USB oplader. Zodat je niet echt meerdere tegelijk op kan laden.

Powerbank van Hout HOCO Powerbank van HOUT HOCO Powerbank van HOUT HOCO

2000 mAh

Deze Mega capaciteit powerbank is echt helemaal ideaal als je lang onderweg ben. Met deze heb ik mijn en de mobiel gelijk weer op kunnen laden. En je kan er zelfs nog 1 apparaat mee opladen tegelijk! Wat iets minder is vergeleken met de andere twee is dat deze best zwaar is.

 

Winactie

Namens Powerbankcenter mag ik 1 van jullie verblijden met 25 euro aan shoptegoed! De meeste powerbanken op hun site valt wel onder deze klasse dus ik weet zeker dat je goed zal slagen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebookpagina Melissaschrijft
 • Like de Facebookpagina Powerbankcenter
 • Like het bericht op Facebook.
 • Plaats een reactie dat je mee doet, je email is niet zichtbaar voor andere mensen.
 • Delen hoeft niet maar zou wel leuk zijn.

Om extra kans te maken:

De winactie loopt van 2 Maart tot 15 Maart, 16 Maart maak ik de winnaar bekend!

Vraag voor jullie: 

Hoeveel uur zit jij ongeveer per dag op je telefoon?

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Powerbankcenter. Maar dit veranderd niet mijn mening over het product.

57 gedachten over “Lifestyle| Altijd bereikbaar zijn? +Winactie.

 1. Leuke win actie!

  Zelf heb ik een iets hogere kwaliteit powerbank al.
  Omdat ik wel eens in de bossen slaap!
  Meer dan even!

  Ik wens de winnaar veel plezier met zijn powerbank!

  Mooie foto’s trouwens!

 2. Heb weleens overwogen om zo’n app te downloaden om het te monitoren, maar denk dat het heel confronterend zal zijn. Zit er te vaak op. Ook (vooral) vanwege mijn blog trouwens, maar toch… Geen goed voorbeeld voor mijn dochter van 11 die ik vervolgens wel zeg dat ze haar telefoon moet weg doen. Binnenkort hoop ik ook een nieuwe powerbank te hebben, dus sla de winactie even over.
  merel onlangs geplaatst…Horoscoop maart 2018 | Wat staat er voor jou in de sterren?My Profile

 3. Ik gebruik mijn telefoon bewust niet zo veel, maar doe toch heel graag mee omdat de telefoon net altijd op het verkeerde moment leeg blijkt te zijn.

 4. Wat een prachtige powerbanks zijn dit joh, supertof! Ik ben net als jij hoor, helemaal nu ik even thuis ben en meer op mijn telefoon zit, moet ik hem zeker een of twee keer opladen, haha.

 5. Gave actie en superhandig voor tijdens het sporten en hardlopen! De batterij gaat dan nogal snel leeg dus ik doe mee

 6. Ik kijk wel regelmatig maar ik ben er dan niet lang mee bezig, tenminste ik vind het erg meevallen 😉 Maar mijn accu wordt wat minder en een powerbank lijkt me toch wel handig!

 7. Ik doe graag mee…. zo handig dit. Eens in de 8werken moet ik aan een infuus en dat duurt een halve dag. Dit is zeker handig😍😍😍

 8. Wat een mooie producten, doe graag mee met de winactie. Handig voor als we op vakantie zijn, we hebben dan niet altijd makkelijk toegang tot stroom om de telefoon op te laden. Thuis wordt hij toch wel elke dag opgeladen, op vakantie kan ik redelijk makkelijk laten liggen

 9. Ik doe graag mee, maar heb geen Facebook, maar volg wel op bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Ik zit alleen op mijn telefoon als ik moet bellen of sms en , en dat ik niet veel.
  De hele dag met de telefoon in de hand lopen doe ik niet, hij zit in mijn tas .

 10. Ik doe graag mee aan deze winactie. Mijn telefoon is altijd op de verkeerde momenten leeg, haha. Een powerbank zou dan handig zijn.
  Ik volg je al op Facebook en Instagram.
  Heb de Facebook van powerbankcenter ook geliked.
  En op jouw Facebook pagina dit bericht geliked.
  Girls-Things onlangs geplaatst…Bloopers video deel 1!My Profile

 11. ik doe graag mee voor nicht. Ik wil graag eentje voor haar halen en door deze winactie kan misschien zelfs gratis een cadeau geven.

 12. Goedemorgen!

  Ik doe graag mee voor dit shoptegoed! Ik zou een powerbank namelijk goed kunnen gebruiken! Als pleegmoeder heb ik er soms dagen tussenzitten dat ik vijf of zes afspraken voor/met de kinderen heb… Veel geregel en gepraat en bij zo’n zesde afspraak zit onze kleine dreumes dan niet zo rustig meer… Wat zou het heerlijk zijn als ik dan even terug kan vallen op een filmpje van bumba of juf Roos… Maar tegen die tijd op de dag is mijn batterij meestal treurig laag…..

  Ik ga duimen! 😀

  Fijne dag!

 13. Hallo Melissa,

  Natuurlijk doe ik graag mee met deze winactie. Mijn vorige powerbank is net kapot gegaan dus dat zou super goed uitkomen!

  Groetjes,
  Ellen

 14. Ik doe heel graag mee aangezien ik helemaal weg ben van zo’n Solar Powerbank 😀 Helaas zit ik voor mijn blog ook regelmatig online via mijn telefoon en als moeder van een ondernemende tweeling is een volle accu wel ideaal 😉 Voor een extra kans volgde ik je al via Instagram: @lindaenbjorn

 15. Nu ik uiteindelijk toch gezwicht ben voor een smartphone lijkt het me wel handig om hem ook altijd opgeladen bij te kunnen hebben. 😉

 16. Wat handig! Deze nog powerbankloze dame zou daar ontzettend blij mee zijn! Ik doe dan ook graag mee.

  Ik ben ongeveer 2 uur per dag bezig op mijn mobiele telefoon. Maar dit eigenlijk ook omdat ik eigenlijk ook alleen maar daarop over internet beschik.

 17. Wauw gave winactie!! Ik ben echt een beetje verslaafd aan mijn telefoon dus hij is ook altijd snel leeg! Een goede powerbank zou dus zeeeker goed van pas komen!!😍❤️🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge