Cadeau| Verjaardag cadeau tips

Cadeau| Verjaardag cadeau tips

In maart word ik alweer 28 jaar. Nouja het is maar een getalletje, het doet mij niet veel meer. Maar nu werd mij gevraagd wat ik graag zou willen voor mijn verjaardag. En dat vond ik wel even lastig. Want ik ben gelukkig in de liefde, heb een mooi huisje en alles erin wat ik wil.

Uiteindelijk kwam ik met een paar cadeautjes die ik wel erg leuk vind. Misschien zit er ook wat tussen wat jullie ook leuk vinden.

Spellen

We zijn echt dol op spellen van spelletjes. Nu hebben we in December de Exploding kittens gekocht, waar wij en vrienden helemaal gek op zijn. De grappige plaatjes, humor en onwijs spannend. Want wie blijft er over? En wie ontploft er? Nu we het basisspel zoveel gespeeld hebben we in Januari de eerste expansion pack gekocht de Imploding kittens. Met 20 nieuwe actie kaarten. Maar als laatste staat nog het volgende op mijn lijstje om te hebben.

Exploding Kittens NSFW Edition

Dit is de Not Safe For Work Edition, bevat 56 spelkaarten net als het originele basis spel. Dit spel is echt niet voor kinderen bedoelt door de foute humor. Je kan het spel met 2 tot 5 spelers spelen, tenzij je een expansion pack erbij heb kan je met 6 spelers spelen. Echt waar, als je beetje van humor houdt, is dit echt je spel. Daarom staat deze laatste extra uitbreiding op mijn lijstje.

 

Exploding Kittens NSFW
Foto van Bol.com

Phase 10

Ik speelde dit vroeger echt veel, alleen dan de Master variant. Maar die kan ik echt nergens meer vinden. Maar dit spel wil ik nog heel graag hebben.

In Phase 10 moet je 10 fases doorstaan om te winnen. Dit kan zijn 7 kaarten van 1 kleur, tot kaart hebben van 1 tot 10 voordat je op tafel mag. Eenmaal op tafel mag je enkel aanleggen en niet zelf meer setjes neerleggen. Is iemand uit? En jij heb nog alles in je hand? Dan moet je die level opnieuw doen en de mensen die wel op tafel liggen mogen door naar de volgende ronde. Ook word hier dan nog de punten opgeteld en wie de eerste alle 10 de levels gehaald heeft gewonnen. Zo kan je bijv soms heel lang in level 2 vast zitten maar daarna kan je ook echt geluk hebben en opeens meerdere levels zonder moeite behaalt.

Phase 10 Kaartspel
Foto van Bol.com

 

Codenames

Dit is een spel dat we nog nooit gespeeld hebben, maar ik heb echt hele positieve recensies van gelezen dat ik toch wel erg nieuwsgierig naar werd. Je moet proberen om als eerste in contact te komen met een van je spionnen. Het enige wat ze weten is de codenamen en daarbij moeten ze de rest van de informatie ontdekken.

Bears vs Babies

Dit is een kaartspel die gemaakt is door de makers van Exploding Kittens. En gezien dat spel echt een succes is in huis ben ik erg benieuwd naar de Bears vs Babies spel. In dit spel moet je zo snel mogelijk beren en andere verschrikkelijke monsters creëren die de babies op kan eten! Bouw je wapens en vecht tegen de harige babies, babies met luiers. Maar pas op dat de babies niet wakker worden en elk speler aanvalt. Zorg ervoor dat jij meer beerkaarten heb dan de rest en versla ze!

Bears vs Babies spel
Foto van Bol.com

 

Shit Happens

Deze kwam ik bij toeval tegen. Na het kijken van het filmpje wist ik het zeker! Dit is een spel dat ik leuk vind. En na wat meer onderzoek te doen zag ik ook dat hiervan meerdere uitbreiding pakketen zijn waardoor je nog lang door kan spelen zonder alle kaarten te kennen. Ieder speler trekt 3 kaarten en legt ze open op tafel dat iedereen ze kan zien. Op elk kaart staat er van 1 tot 100 op hoe SHIT die kaart is ( leg ze dan ook van laag naar hoog neer). De eerste speler pakt een kaart van de stapel, verteld wat erop staat maar laat het getal niet zien hoe Shit het is. De speler naast je mag raden hoe erg  hij is en tussen welke van kaarten hij denkt dat hij valt. Heeft hij/zij gelijk krijgt hij de kaart. De eerste die 10 kaarten goed geraden heeft wint!

Geurkaarsen

Naast spellen maak je mij ook echt altijd blij met een geurkaars van Woodwick. Deze maken een heerlijke geluid als hij aan staat, net alsof je een haard aan heb staan. Deze kaarsen zijn dan ook niet echt heel goedkoop.

 

Zoethout Whisky 

Voordat ik bij mijn vriend was had ik echt nog nooit eerder whisky gedronken. Vaak is het mij ook te sterk, tot hij eens een zoethout whisky bestelde bij JN whisky. Ik die dol op zoethout ben, in drop, thee of zelf op een zoethout stokje knabbelen moest deze wel proberen. En dat heb ik geweten, want is hij lekker! Drink natuurlijk niet te veel en met mate. Ook staat dit bedrijf om bekend om het sterkste bier van Nederland te hebben met 70% alcohol! Maar dat vind echt niet lekker.

Bioscoop kaart 

Als laatste zijn Roy en ik echt dol op films. En gaan regelmatig even lekker uit en kijken we een film in de bioscoop. Zo heeft de Kinepolis een voordeelkaart waar je bijv 40 euro betaald en dan 5 keer met deze kaart naar de bioscoop kan gaan. Deze kaart is wel alleen voor 1 persoon dus hierop kunnen we niet samen naar de bioscoop gaan.

Vraag voor jullie: 

Wat staat er op jullie verjaardaglijst?

Dit is geen gesponsord artikel.

30 gedachten over “Cadeau| Verjaardag cadeau tips

  1. Ik hou ook zo van spelletjes spelen. Ik krijg ook altijd wel een spelletje voor mijn verjaardag of feestdagen. Ik zelf ben dol op the betrayel of the house on the hill. Echt een super leuk spel! Mocht je die nog niet kennen dan raad ik je die echt aan

  2. De andere gezelschapsspelletjes ken ik niet, maar denk dat je ticket to ride ook een leuk spel zal vinden. Hier bestaan ook uitbereid pakketten van of van verschillende landen. 🤗

  3. Haha Shit Happens ziet er fantastisch uit, ga ik onthouden. Lijkt me heel geslaagd voor een avondje met vrienden. En op mijn verlanglijstje? Tja, ik sta er een beetje in zoals jij: ik heb alles dat mijn hartje begeert. Geef mij maar een onvergetelijk mooi nieuw levensjaar vol liefde, dan hoef ik geen andere cadeaus.
    merel onlangs geplaatst…Blogaward | Sunshine Blogger Award 2018My Profile

  4. Heel eerlijk? Ik heb al zoveel. En ik ben juist aan het minimaliseren. Natuurlijk zijn er zat dingen die ik erg leuk vind. Sieraden vind ik altijd fijn om te krijgen (ook al heb ik al heel veel), omdat het blijvend is. Maar je maakt mij ook heel blij met een etentje bijvoorbeeld. Of iets voor mijn blog 🙂
    Rory onlangs geplaatst…Kom je naar het feestje van Dirk Scheele?My Profile

  5. Wat een leuk idee om spelletjes te vragen voor je verjaardag, daar heb je dan ook echt nog iets aan en ja kaarsen die staan hier ook altijd op mijn lijstje.

  6. Ik hou er ook enorm van om spelletjes te spelen! Phase 10 heb ik vroeger ook echt veel gespeeld en is zo leuk. Mijn nieuwste aanwinst in het spelletjesdepartement: Qwixx. Een heel simpel, maar leuk spel met dobbelstenen, echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge