Persoonlijk| Get to know me better.

Persoonlijk| Get to know me better.

Kletspot

Al twee keer behandelde ik aantal vragen uit de kletspot. Een super leuke pot met verschillende vragen. Vragen die bijvoorbeel gebruikt kan worden tijdens de awkward stiltes. Of gewoon leuk om op hele andere gesprekken te komen.

Maar gezien ik de meeste vragen uit de kletspot wel beantwoord heb in blog en met vrienden vond ik het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe vragen.

Hema

Toen we in januari onverwachts post kregen van de Postcodeloterij, wat ik normaal meteen weg gooi. Opende ik hem eens, en hierin zat een leuke cadeaukaart voor 15 euro wat Roy blijkbaar gewonnen had met zijn lot. Samen met nog 15 euro bakkerskaart en 15 euro op rekening. December was blijkbaar een lekkere maand voor ons om iets te winnen. Maar gewapend met de Hema pas waar mijn vriend toch niks mee zou doen ben ik naar de winkel gegaan.

Hema is een winkeltje waar ik echt nooit uitgeshopt ben, net als in de Action kom ik hier altijd weer super leuke hebbedingetjes tegen wat ik vaak niet kan laten liggen. Nu kwam ik tijdens mijn speurtocht een heel klein schattig blikje tegen.  ‘Blikje vol Gevoel, 50 uitdagende vragen voor Soulmates’.

Get to know me better

 • Wat doe ik als er iemand voordringt in een rij?

Dit is iets waar ik slecht tegen kan, en zal er dan ook zeker wat van zeggen dat hij gewoon achteraan de rij moet sluiten. Wat ik ook echt niet vind kunnen als nieuwe kassa geopend word en dan mensen die helemaal achterin de rij staan snel naar voren racen.

 • Welke gewoonte zou ik willen afleren?

Ik knabbel aan zijkant van mijn vinger, de stukjes huid naast de nagel. En vind het super lastig om mijn nagels met rust te laten, vaak als ze lang worden vouw ik ze dubbel, tot ze op gegeven moment los gaan. Ik knip dus  echt nooit mijn nagels. Oeps..

 • Op een schaal van 1 tot 10 in hoeverre ben ik een Controle freak?

HA! Mijn vriend zou 10 zeggen! Zelf zou ik een 8 zeggen. Ik kan er slecht tegen om bijvoorbeeld verast te worden. Omdat ik wil weten waar ik aan toe ben. Dus wil je mij verassen, zeg dan niet tegen mij en verras mij. Mijn vriend vind het zelf altijd erg leuk om te zeggen dat hij wat heeft, en dan zijn mond houdt. Grrr..

 • Zou ik het zeggen als ik te veel geld terugkrijg bij de Kassa

Lastig, rekenen is niet mijn sterkste kant. Dus ik geloof vaak de kassamedewerkster dat die het wel goed doet. Maar als ik zou niet zo snel terug naar de winkel gaan als ik het ontdekt als ik 1 of 2 euro teveel heb gekregen. Mocht het een groot bedrag zijn zal ik het zeker wel melden.

 • Wanneer heb ik voor het laatst gehuild?

Gister, eergister? Ik denk dat ik bijna elke dag wel huil of bijna huilt. Ik kan altijd zo mee leven met series en films en in andere mensen. Mensen om mijn heen moeten echt niet gaan huilen, of ik huil mee.

 • Welke huishoudelijke klus vind ik het meest vervelend?Blikje vol gevoel, Hema

Stofzuigen, vind het vaak erg zwaar om hiermee door huis te gaan, trap te stofzuigen en de kleed in de woonkamer. Dit is dan ook iets wat Roy altijd doet.

 • Van welk Soort films houd ik?

Kinderfilms (Verschrikkelijke ikke, Beauty and the beast, Nemo etc), horrors, thrillers, komedie. Ik vind de meeste films wel leuk. Waar je mij totaal niet blij mee kan maken zijn actie films.

 • Kan ik goed een geheim bewaren?

Ja en Nee, vaak ben ik te enthousiast dat ik iets super leuks heb gekocht dat ik het vaak niet voor mij kan houden. Maar als het echt een geheim zijn van een vriend/vriendin dan kan ik dit natuurlijk wel goed bewaren. en soms ook vergeten.

 • Waar zou ik bij een blind date meteen op afknappen?

Iemand die rookt, het is net een asbak wat je zoent. Soms als mijn vriend een rokerige whiskey drinkt krijgt hij ook echt geen kus van mij. Omdat dit het zelfde vind als iemand rookt, BAH!

Benieuwd naar de vorige 2 artikelen?

Kletspot deel 1

Kletspot deel 2

Vraag voor jullie:

Kan jij goed een geheim bewaren?

Dit is geen gesponsord artikel, zelf het artikel gekocht.

14 gedachten over “Persoonlijk| Get to know me better.

 1. Roken is voor mij ook een echte afknapper! Als iemand voordringt in de rij zou ik het moeilijk hebben om er een opmerking over te maken, ik ben niet zo assertief.

 2. Ik kan heel goed geheimen bewaren, maar bepaalde dingen kan ik echt niet voor mezelf houden (bv wanneer iemand heel slecht praat over iemand anders dat ik ken, maar ik het toch niet mag doorvertellen). En wanneer je een mes in mijn rug steekt, tja dan verklap ik ook jouw geheim. Maar ik ga het nu ook niet aan iedereen vertellen, meestal blijft het gewoon tussen Mr. Boyfriend en mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge