From Bloggers With Love. (+ Winactie)

From Bloggers With Love. (+ Winactie)

Valentijn WinactieAll you need is Bloggers

Normaal vier ik Valentijnsdag niet echt uitgebreid. Maar ik word wel altijd echt heel vrolijk van al die leuke gezellige dingen in de winkels. Kaarten, kaarsen, chocolade. Daar maak je bijna iedereen wel blij mee. Uiteten en bloemen zit je ook altijd wel goed. Wat wij doen? Lekker niks!

Want Valentijnsdag zou je elke dag moeten vieren. En niet alleen op 14 februari. Maar dat maakt het niet minder leuk om verwend te worden. Kaartje te krijgen van een geheime aanbidder. Of misschien zelf iemand te verassen met een leuk kaart, chocolade of cadeautje.

Heb jij iets leuks gekocht voor je vriend/in? Of vier je alle dagen een klein beetje Valentijnsdag?

Valentijn blog hop

Samen met 23 andere bloggers, hebben we een super leuke blog hop voor jullie klaar staan. Zo leer je verschillende super leuke blogs, Mama, Lifestyle en zoveel andere bloggers. Bij een bloghop begin je bijvoorbeeld bij mij, ik verwijs je door naar de volgende blogger en zo maak je heel het cirkeltje langs alle bloggers. Vind je meerdere winacties leuk? Dan kan je meerdere keren kans maken. Kom je via Krystle, welkom! Krystle, bedankt voor het doorsturen. En hopelijk word je nog verwend door je man.

Winactie

Om deze dag vol liefde te vieren heb ik een mooi pakketje samen gesteld. Het volgende kan je winnen.

 • Geurkaars
 • To do List
 • Decoratieve veer
 • 3 Heerlijke Maskertjes
 • De body shop douche uiltje
 • Prachtige blauwe sierkussen.

Wat moet je doen om kans te maken?

* Like de Facebookpagina Melissaschrijft
* Like het bericht op Facebook.
* Delen hoeft niet maar zou wel leuk zijn.

Om extra kans te maken:
* Tag je vrienden/familie/kennis
* Volg mij op Instragram @melissaschrijft

De winactie loopt tot Woensdag 21 Februari. 22 Februari maak ik de winnaar bekend!

Hopperdehop!

Super leuk als jullie mee doen met de winactie! Ik verwijs jullie graag naar Amanda van Kiddowz. Die deze super leuke hop heeft geregelt, en ook nog eens een super leuke winactie voor jullie klaar heeft staan.

Succes met de Valentijn blog hop en Win, win, win!

Vraag voor Jullie

Vieren jullie Valentijnsdag? Zo ja, wat heb je gedaan?

38 gedachten over “From Bloggers With Love. (+ Winactie)

 1. Leuk en ik doe heel graag mee….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag 😃

 2. Echt een superleuke actie. Ik heb MS ik heb de hop niet kunnen afmaken dinsdag omdat ik een slechte dag had. Nu zag ik wel op Facebook dat ik al geliked had. Maar kon me hier niet zo snel vinden. Sorry dus als dit een dubbele reactie van mij zou zijn.

 3. ❤️❤️❤️Wat een leuke actie en wat een mooi pakketje, om helemaal verliefd van te worden! ❤️❤️❤️

  Volg je op instagram als mirremeid

 4. Goedemiddag Melissa.
  Wat heb je een ontzettend leuk pakket samengesteld. Zie zoveel mooie dingen. Wat mij als eerste opvalt is dat grappige uiltje. Heeft mij doen besluiten om gezellig mee te doen.
  Zou er heel blij mee zijn. En ook met de rest van wat je gaat weggeven.
  Maak graag kans.
  Oh ja, en natuurlijk ben ik 1 van de likers op FB. (Wilma Van THof)

 5. Super leuke actie!!! Ik doe ook mee op facebook en was benieuwd naar je blog 😉 Heel leuk!!! Tof !!! Ik ben ook dol op kaartjes en uitljes en wat een prachtig sierkussen 😉 Liefs Katrien en doe zo verder!!! xxx

 6. Valentijn is al weer even voorbij, het cadeautje is jammer genoeg uit gebleven. Al had ik wel een heel lief “anoniem” kaartje in de bus van mijn kleine vent wat eigenlijk het allerliefste is wat je kan krijgen op de dag van de liefde.
  Doe graag mee met de winactie.

 7. Hele leuke winactie, daar wil ik zeker aan meedoen! Wij hebben dit jaar een verlate vamentijsdag gedaan. We zijn eerst lekker uiteten geweest en daarna zijn we naar een theatershow geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge