Shoplog| Comfy en Feestelijke outfit van Sans-online.

Shoplog| Comfy en Feestelijke outfit van Sans-online.

Nu ik druk aan de slag ben met het afvallen van die 45 kilo overtollige gewicht/vetten . En nu al meer dan 5 kilo kwijt ben, is het toch leuk om jezelf te belonen met iets nieuws, toch?

Ik heb met mezelf afgesproken bij elk mijlpaal wat ik behaal, en dan bedoel ik zoveel aantal kilo’s kwijt ben. Ik mijzelf beloon met iets leuks. Zo gezegd zo gedaan, de start is er dus was tijd om iets leuks te kopen.

Iets feestelijk

Ik pakte mijn laptop op schoot en surfte naar Sans online. Wat is er nou beter dan mijzelf te trakteren op nieuwe kleding??

Sans online heeft echt voor elk vrouw of man wel iets leuks. Van prachtige rokjes, jurkjes en jassen maar ook kan je hier heen voor je ondergoed, schoenen en tassen. Maar goed, ik dwaal wat af, ik keek bij de dameskleding voor een leuk jurkje. Verwacht dat ik snel wat leuk zou vinden werd toch aardig lastig. Na een hoop getwijfel, artikel in winkelmandje, artikel eruit ben ik er eindelijk over uit. Ik besloot voor de Only jurk met choker te gaan.

De jurk ziet er heel netjes en chique uit, beide wat ik eigenlijk normaal niet ben. Maar dit jurkje zou onwijs leuk staan op mijn verjaardag in Maart.  Ik heb de smaak te pakken en vind al snel ook super stoere laarzen die denk ik erg leuk zou staan bij het jurkje.

Outfit: 

  • Jurk – Sans-online
  • Legging – Hema
  • Schoenen – Sans-online

Sans online Jurk met ChokerSans online Jurk met Choker

Sans online Oversized LubaOversized is like heaven 

Op het moment dat ik wil betalen zie ik nog een trui die meteen mijn aandacht te pakken heeft, dat is de Luba trui. De trui heeft een hoge hals waardoor het dragen van een lange ketting erg mooi bij zou staan. Hij valt tenminste niet meteen weg in mijn decolleté. 🙂  Toen ik zag dat hij oversized is, wist ik zeker dat ik hem moest hebben en voegde ik hem toe tot mijn winkelwagentje.

Outfit:

  • Trui – Sans-online
  • Broek – C en A
  • Schoenen – Sans-online

Sans online Oversized LubaSans Online Stoere laarzen

Kleding bestellen

Normaal ben ik iemand die het heerlijk vind om te shoppen. Het liefst in de winkel. Het stof voelen, meteen kunnen proberen. Maar moet je toegeven, het kleding online bestellen is echt super easy.

Je hoeft niet de deur uit, Krijgt de kleding thuis bezorgd, en mocht het niet passen is het retourneren super simpel.

Artikel is geschreven in samenwerking met Sans-online. Maar mijn meningen blijft eerlijk en oprecht.

35 gedachten over “Shoplog| Comfy en Feestelijke outfit van Sans-online.

  1. Super goed dat je jezelf ‘verwend’ op deze manier, dat mag ook wel even als je zo goed bezig bent. De jurk staat je hartstikke leuk en makkelijke er van is dat je hem heel gevarieerd kan dragen, met hakken staat het netjes en met stoer gympen en spijkerjasje heel sportief.

    1. Jaaa, wil bij elk 10 kilo mezelf verwennen. Maar dit keer was het bij eerste 5 dat ik stap heb gezet om eraan te werken. Volgende traktatie zal zijn bij 10 kilo eraf. Maar het jurkje kan zeker erg goed gevarieerd mee worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge