Besparen| Kortingvoordeel Cashbacks

Besparen| Kortingvoordeel Cashbacks

Cashbacks

Ondertussen zijn we allemaal bekend met de cashbacks van Scoupy, Optimel en andere bedrijven. Maar je kan op meerdere manieren besparen op je aankopen. KortingVoordeel.nl bijvoorbeeld, biedt je extra kortingen op jouw online aankopen. Je kan gemakkelijk en geheel gratis hiervoor aanmelden.  In Amerika en Groot Brittannië is het al een groot begrip en wie weet hopelijk straks ook meer in Nederland. Gemiddelde leden besparen tot wel 350 euro terug op hun online aankopen per jaar.

Hoe werkt het?

Na het aanmelden en het bevestigen van je emailadres kan je shoppen! KortingVoordeel.nl is aangesloten bij meer dan 160 bedrijven! Zo zitten de volgende bedrijven o.a bij KortingVoordeel.

 • AliExpress
 • Bonprix
 • Boohoo
 • C&A
 • Coolblue
 • Essent
 • Hello Fresh
 • Hema
 • MediaMarkt
 • Van Haren

En echt zoveel meer sites waar ik regelmatig een bezoekje breng en wat shop. Maar niet alleen kan je gebruik maken van cashbacks maar ook hebben ze regelmatig nieuwe kortingsbonnen voor bijvoorbeeld: gratis verzenden of extra korting op je bestelling.

Je komt erachter dat je nieuw beddengoed nodig bent, en je hebt geen zin om heel de stad ermee rond te slepen? Je gaat naar KortingVoordeel.nl Cashback zoekt de desbetreffende winkel op. En koopt de producten zoals je het normaal ook doet. En ontvang de korting terug op je aankopen. Let wel op het word niet direct van je bedrag afgehaald, maar na je aankopen krijg je over het totaalbedrag je korting terug op je bankrekening.

 Bonus programma

KortingVoordeel heeft naast de cashback acties ook een Bonus programma. Zijn jouw vrienden, familie, kennissen net zo enthousiast geworden nadat je ze verteld hebt hoeveel ze kunnen besparen? Worden zij lid van KortingVoordeel, dan betaalt KortingVoordeel jou een bonus. Niet zoals bij andere bedrijven een eenmalige bonus, van misschien een paar euro. Maar zij betalen jou een bonus zolang de leden die lid zijn geworden via jou maar actief blijven online. Voor elk actief aangebrachte lid ontvang jij 10% over hun verdiende kortingen. Zij krijgen geen minder korting op hun aankopen, maar jij krijgt een klein extraatje. Zelf ben ik nog aan het ontdekken wat er meer mogelijk is. Maar hier word ik natuurlijk al erg blij van.

Want regelmatig bestellen wij wel iets online. En zelfs extra korting krijgen bij AliExpress, hell yeah! Daar word ik echt mega blij van. Mijn vriend denk ik wel iets minder. Want meer korting betekend meer shoppen. 

 

Vraag voor jullie: 

Waren jullie al bekend met KortingVoordeel? En lijkt het jou wat?

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KortingVoordeel, maar al mijn meningen zijn eerlijk en oprecht.

27 gedachten over “Besparen| Kortingvoordeel Cashbacks

  1. Ik ben Gerald, eigenaar van KortingVoordeel.nl Het enige nadeel is dat je een tijd moet wachten op je korting. Deelname is gratis, veilig en makkelijk.
   Mijn site is een vorm van adverteren voor online webshops, daarom kan ik cashback korting geven. Ik verdien er zelf ook een beetje aan.

   Hier, https://kortingvoordeel.nl/about, lees je meer over mij en wat cashback is.

 1. Ik heb euroclix en qassa, ook dan inderdaad nog meer korting bij aliexpress. Ik heb straks een mooie nieuwe fiets bij elkaar gespaard door het lezen van mails, het spelen van spelletjes en het doen van onderzoeken en als ik eens iets online koop het via zo’n site te doen zodat ik cashback krijg. Ideaal!
  Jennifer onlangs geplaatst…Prénatal Sweet Petit Sweet EscapeMy Profile

 2. Enige nadeel is dat je gegevens bij nóg meer partijen bekend worden. Daarom vind ik online voordeelprogramma’s nog steeds een beetje creepy 🙂 Maar deze kende ik nog niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge