Love | Valentijn Cadeau tips 2018

Love | Valentijn Cadeau tips 2018

Voor dat je weet is het alweer Valentijnsdag. Ligt het aan mij, of gaan de dagen echt zo snel voorbij?

Maar ik ging op zoek naar een aantal leuke cadeautjes die je geliefde, moeder of oma mee kan verblijden.

Sweet Lust Naughty Knot

Ik denk dat elk man dit graag aan zijn vriendin zal geven. Want hier heeft je vriendin niet alleen wat aan, ook heeft de man een mooi uitzicht om naar te kijken. Deze rode strik heeft je vriendin een mooi sexy outfit. Zodat je man jou uit kan ‘pakken’ door aan het lintje te trekken.

De Naughty knot is geschikt voor dames tussen de 1.50 en 1.80 meter met een cupmaat AA t/m DD.

Naughty Knot
Foto van Ditverzinjeniet

Diy Projector Sterrenhemel

Deze DIY projector tovert in je slaapkamer een prachtige Sterrenhemel op je plafond. Vind het altijd prachtig om de sterren te zien. En misschien wel een vallende ster voorbij zie komen, en een wens mag doen. Lijkt mij deze projector ook echt heel romantisch om aan te doen in de slaapkamer en samen genieten van de sterrenhemel.

Let wel op, je moet hem wel eerst zelf in elkaar zetten. Werkt op Batterijen, niet inbegrepen.

Diy Projector Sterrenhemel
Foto van Radbag

240-in-1 Mini Arcade Machine

Met deze kleine Mini Arcade Machine zou mijn vriend denk ik helemaal wild van worden. 16 bit en 240 mini games. En met een super groot scherm van 2,5 inch. Je vriend moet dan ook wel goede ogen hebben om het goed te kunnen zien. Werkt op 3x AA batterijen.

Mini Arcade game
Foto van Radbag

Dutch Beerbox

Dat wij wel van een goed biertje houden is bij meeste wel bekend. Deze beer box zou ik maar ook mijn vriend erg blij van worden om dit te ontvangen op Valentijnsdag. De bier zit in een rustieke kist die je open kan breken met een breekijzertje, deze word erbij geleverd. In de beer box zit onder andere de volgende biertjes: Oranjeboom, Jopen Adriaan, Schelde Krab, Oirsprong Amber, Plato Blond.

Dutch Beerbox Hema
Foto van Hema

Ravello Orchidee

Het beste van de kweker, ravello orchideeBij Het Beste van de Kweker hebben ze echt zoveel prachtige bloemen en planten. Allemaal direct bij de Kweker vandaan voor een heel scherp en fijn prijs. Het Beste van de Kweker heeft dit jaar een prachtige Valentijns pakket samen gesteld. Bang dat ze niet mooi aankomen? Daar hoef je zeker geen zorgen om te maken. Extra goed ingepakt aan de zijkant, ze kunnen niet schuiven. De bloemen zijn goed bedekt met extra folie en de takken worden met een kartonnetje uit elkaar gehouden.

Het volgende zit in het Valentijns pakket.

 • Ravello Orchideeën, 2 takken van 60 centimeter.
 • 1 kaart met hartjes
 • Extra schattige rode hartjes voor aan de planten.

Wil je je vriendin extra verassen? Dan kan je nog aanvullen met chocolade of prachtige sierpotten.

Dit alles voor maar 20.50 euro! Hierbij zit de verzendkosten ook bij in!

Ravello Orchidee Het beste van de Kweker

 

Dagje weg

Neem je vriend/vriendin mee voor een dagje uit, schrijf op papiertje 3 plaatsen (wel in de buurt natuurlijk) en laat je geliefde 1 eruit trekken. En ontdek een stad, ga samen lekker lunchen bij een leuk tentje en ga s avonds bowlen, bioscoop of uiteten. Het hoeft zeker niet heel uitgebreid, of duur te zijn. Gaat natuurlijk vooral om heerlijk samen zijn en te genieten van je geliefde.

Vraag voor jullie: 

Welke 3 plaatsen zou jij wel eens een dagje heen willen met je geliefde?

 

 

Dit bericht is in samenwerking met Het beste van de Kweker geschreven.

31 gedachten over “Love | Valentijn Cadeau tips 2018

 1. wat een super leuke artikelen zeg! Toevallig ook bij mij vandaag een blog over valentijn :), ik zou wel eens met de man naar Dublin willen. Wij kunnen niet zo samen weg ivm onze kinderen en hun ziekte, maar dit hoop ik ooit nog met hem te kunnen doen.

 2. Ik heb vorig jaar mijn mannetje blij gemaakt met nummer 1 😉 thuis opgewacht met een fles champagne in de hand werd erg gewaardeerd kan ik je vertellen.

  Wij zitten toevallig te kijken naar dublin om weer eens weg te gaan. Verder lijkt het mij wel leuk om naar de Zaanse Schans, Giethoorn en Kinderdijk te gaan. Ook staat voor de zomer nog wadlopen op de planning 😉
  We proberen zeker wel elke maand met de auto binnen Nederland een andere stad te bezoeken.

  1. Hahaha super leuk! Ik denk dat mijn vriend 1 ook super leuk zal vinden 😁

   Giethoorn is echt een aanrader, lekker varen met een bootje. Oh wadlopen heb ik voor laatst gedaan toen ik klein was. Heel bijzonder.

 3. Ben voor parfum gegaan dit jaar. Klassiek, ik weet het maar doet het toch altijd weer goed.

  Die strik… leuk voor één avond allicht maar ik denk dat ik dan nog eerder de orchidee zou nemen. Supermooie bloemen!

 4. Leuke tips. De DIY Projector Sterrenhemel lijkt me ook mooi, romantisch. Mijn vriend en ik hebben geen Valentijn gevierd, we waren beiden ziek. Ik ben wel van plan om nog een biscuit taart in hartjesvorm te bakken en deze te decoreren en dan aan hem te geven (maar natuurlijk wel samen opeten, haha). Maar cadeautjes doen we verder niet dit jaar hebben we afgesproken.

  Ik zou nog wel graag naar Brussel, Antwerpen en Valkenburg willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge