Food | Bavaria Radler Ice

Food | Bavaria Radler Ice

Ik weet het, het is koud en regenachtig buiten. Maar nog geniet ik zo nu en dan nog van heerlijk goed Radler. Tijdens de boodschappen doen ontdekte Roy de Bavaria Radler ice with a twist of Lemon.

Voordat ik verder ga met mijn verhaal, drink geen alcohol onder de 18 jaar. Mocht je 18 jaar en ouder zijn doe dit dan altijd met mate want teveel is niet goed.

Deze ijsjes zijn gemaakt van de Bavaria Radler 2.0%.

Na het avondeten wilde ik ze wel graag proberen en zo gezegd hebben we ook gedaan. We aten bloemkool en nadat de tafel weer helemaal opgeruimd was pakte ik 2 ijsjes uit de vriezer. Als je verpakking eraf heb lijkt het net gewoon een geel waterijsje. Ruikt lichtelijk de lemon geur. Als je hem maar ook eventjes in je mond heb brokkelt hij al wat af zonder je maar al te veel voor hoeft te doen.

Roy is meteen duidelijk, ik vind hem niet lekker. Het is gewoon een waterijsje met een beetje lemon smaak. Ook proef je weinig tot niks van de alcohol.  De Lemon is lekker, maar is totaal anders dan wat je proeft bij een Radler.

Zelf vind ik hem wel Okay, hij is niet geweldig. Maar ook zeker niet verkeerd. Het smaakt inderdaad veel naar een gewone waterijsje. En dan vind wij de prijs wel erg duur voor wat je krijgt. En zou hem zeker niet nog een keer kopen. Dan koop ik toch liever een perenijsje.

We kochten hem bij de Jumbo, voor 4,80 euro. In een pak zit 6 ijsjes. En zijn 25 kcal en 108kj per ijsje. En elk ijsje heeft een alcohol van 1,5%.

Voor ons was het geen succes, en ik hou het toch bij zo heel af en toe een Radler biertje.

Lijkt jou deze Bavaria Radler ijsjes lekker? 

 

Dit is geen gesponsord artikel.

 

12 gedachten over “Food | Bavaria Radler Ice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge