Persoonlijk | Vragen uit de Kletspot deel 2

Persoonlijk | Vragen uit de Kletspot deel 2

Ik plaatste in Vragen uit de kletspot, en merk dat hier dagelijks veel bezoekers op krijg. Daarom leek het mij leuk om nog een paar vragen uit te zoeken en die voor jullie te beantwoorden.

 

Wat is een Kletspot? 

Kletspot is gemaakt om een stil vallende gesprek te helpen door wat gekke vragen te stellen en zo op nieuwe gespreksonderwerpen te komen. Dus weg met Hoe gaat het op werk, Heb je nog plannen voor de weekend? Wat eten jullie vanavond en ga zo maar door.

 

 • Ben jij een Trendsetter, Trendvolger of Trendloos?

Trendsetter ben ik niet, Trendvolger ook niet echt. Noem mij maar Trendloos. Ik draag waar ik goed bij voel en wat ik zelf leuk vind. Merk of geen Merk dat maakt mij echt niks uit. Ook vind ik het altijd lastig om leuke kleding te vinden omdat ik best stevig ben. 

 • Bij welke dieren in de dierentuin blijf jij wat langer staan? 

Mijn lievelingsdier is de nijlpaard. Vind ze altijd zo gaaf! Reusachtig groot en lijken zo lief. Toen ik nog als vrijwilliger werkte bij Wildlands heb ik ze eens eten mogen klaar leggen in het binnen verblijf terwijl hun in het water lagen te wachten tot ze mochten eten. Dit was in de Wintermaanden omdat ze niet naar buiten gaan als het heel koud is. Daar is hun huid niet op gemaakt. Daarnaast vind ik de Ijsbeer, ook heel mooi om te zien. 

 • Noem 4 spullen die je dagelijks meeneem in je tas of zak?

In mijn tas heb ik altijd mijn portemonnee, visite kaarten (blog) en altijd deo en parfum in liggen. Maar ook altijd wel een pen (voor Geocachen), kauwgom en notitieboekje.

 • Ga jij voor de A merk of voor Goedkoop?

Meeste boodschappen koop ik bij de Lidl. Dus goedkoop. Maar mocht cashback actie zijn dan is dit altijd een A merk die je gratis of goedkoop krijgt. 

 • Ben jij eigenwijs?

Als je mijn vrienden vraagt, zullen ze allemaal volmondig JA zeggen. Maar he, ik ben een ram dan mag het toch? 🙂 

 • Wat vind jij belangrijker, Looks, Humor of Intelligentie?

Ik vind bij een jongen humor erg belangrijk. Want ik vind de innerlijk veel belangrijker dan de uiterlijk. Iemand kan nog zo knap of slim zijn maar er moet echt gewoon een klik zijn. Gelukkig heb ik een hele lieve, knappe vriend vol humor. En soms is het net een klein kind. Haha, wie herkent dat nog meer? 

 • Praat jij wel eens tegen jezelf als je alleen bent? 

Ja vooral als ik in het centrum ben, en uit een winkel kom. Dan mompel ik nog wel eens tegen mijzelf waar ik heen moet. 

 • Wanneer is een bruiloft een droombruiloft?

Klein groepje familie en vrienden, en dan klein feestje of etentje. Wel zou ik een fotograaf leuk vinden en trouwjurk. Zoektocht naar jurk met moeders en vriendin en  trouwpak voor mijn vriend. Verder ben ik niet heel moeilijk.

 • Jouw zoon van 16 wil een biertje drinken, vind jij dat goed?

Ja en nee, thuis waar ik bij ben zou hij best het mogen proberen. Maar wil wel toezicht op houden. 

 • Waar let jij op als je iemand voor eerste keer ontmoet?

Lichaamshouding, daar kan je veel informatie uit halen. Ook kijk ik altijd naar iemand zijn ogen. 

 • Ben jij streng en consequent of Flexibel en los?

Streng maar consequent. Ik vind duidelijkheid erg belangrijk. Maar als iemand iets goed doet zal ik dit ook zeker  zeggen. 

 

Echt een super leuke manier op een ander gesprek te komen. Dan de standaard vragen. De kletspot is o.a te koop bij Bol.com

Vraag voor jullie: 

Je moet jezelf 3 complimenten geven, wat zou dit zijn?

 

12 gedachten over “Persoonlijk | Vragen uit de Kletspot deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge