Nieuwjaar blog hop, 35 bloggers en 35 super leuke winacties!

Nieuwjaar blog hop, 35 bloggers en 35 super leuke winacties!

Ik blijf het maar tegen Roy zeggen, wat is de jaar toch weer snel voorbij gegaan. Maar in 2017 is er ook mega veel gebeurd waardoor het echt voorbij gevlogen is. Hopelijk hebben jullie een super gezellig oud en nieuw gehad? En niet teveel van de oliebollen gesnoept?

Nieuwjaars bloggers hop

Nu kwam Celine en Tessa met het idee om een Nieuwjaar blog hop te doen. Wat is een bloggers hop? Een bloggers hop is dat je langs 35 verschillende bloggers rond ga en hier of bij een ander je rondje beëindigd. En elk blogger heeft een super leuke winactie voor jullie klaar staan. Zo maak je 35x kans om een prijs te winnen. Maar zo ontdek je ook vele andere en nieuwe bloggers. Bloggers die mee doen zitten in de categorie; Lifestyle, Beauty, Travel, Food en Mama bloggers. Dus voor iedereen vast wel iets super leuks tussen.

 

Melissaschrijft

Mocht je hier gekomen zijn door Daniella of door Tania. 

Welkom! Ik ben Melissa, 27 jaar, woon samen met mijn vriend Roy in Emmen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het knutselen, Geocachen en luister ik graag naar muziek. Ben echt een Kerstfreak en vind het super jammer dat de kerstdagen alweer voorbij zijn. Op Melissaschrijft.nl komt er elke Maandag, Woensdag en Vrijdag een nieuwe artikel online. Dit kan gaan over Lifestyle, Besparen of Diy.

Winactie

Vorige maand had ik echt een super leuke samenwerking met Huidverzorging Mireille. En ook deze winactie wilde ze graag aan mee werken. Mireille heeft echt een mooi pakketje samen gesteld voor de winnaar. Met de volgende inhoud:

 • Woodwick kaars – Pomegranate.
 • Cenzaa geurzakje.
 • Cenzaa Hand & Foot cream.
 • Cenzaa Himalaya Salt.
 • Cenzaa dream Tea.
 • Cenzaa Toilettasje.Cenzaa beauty en Woodwick

Wat moet je hiervoor doen? 

Simpel, laat hieronder een reactie achter met een geldig email adres. De email adres is enkel zichtbaar voor mij.

Gelieve geen smeekgebeden, zielige verhalen, gewoon een leuke reactie is meer dan genoeg!

Meedoen kan tot 14 januari 2018

Verzending enkel mogelijk naar een Nederlands adres. 

 

Hopper de hop

Daisy van Mamadatisleuk schrijft niet alleen maar over mama dingen, maar ook over travel en lifestyle. Zo vind ik haar artikelen van Indonesie echt onwijs leuk om te lezen omdat mijn Opa hier geboren is en ik er een rondreis heb gemaakt in 2014. Zeker leuk om haar te bezoeken en beter te leren kennen, maar dat niet alleen. Vandaag heeft Mamadatisleuk ook een onwijs leuke winactie voor jullie online staan. En morgen woensdag 3 januari kan je een bezoekje brengen bij Budgetdivamagazine voor een winactie. Als je mij volgt bespaar je al graag op je boodschappen. Emmy geeft nog meer tips om beter op je geld te letten, te besparen en hoe je alles goed kan regelen. Zeker een super tip om haar te volgen als je graag bespaart.

Veel plezier met de bloggers hop!

Gaan jullie mee doen met de bloggers hop? 

 

77 gedachten over “Nieuwjaar blog hop, 35 bloggers en 35 super leuke winacties!

 1. Wat een heerlijk pakketje is dat. En al ben ik geen beatyqueen qua tijd nemen voor mezelf; dat zijn nu precies producten waar ik wel happy van word.

  Waar ik ook blij van word, is de positieve insteek hiervan: gewoon een kans wagen en jezelf aanmelden. Die oeverloze smeekbedes behoren hopelijk tot het oude jaar.

 2. Allereerst wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2018! Wat een leuk pakket heb jij in samenwerking met Huidverzorging Mireille bedacht! Ik maak graag kans.

 3. Allereerst de beste wensen voor jou Melissa, voor een mooi Melissaschrijft jaar. Altijd leuke weetjes, ideetjes en tips op je Blog. Ik lees ze graag! Wat een heerlijk Cenzaa pakket geef je weg! Heerlijk om daar het nieuwe jaar mee in te gaan!

 4. Ja!! Heerlijk ik ben gek op woodwick, het andere merk zegt me echter niks, maar ik zou het meenemen als ik bij m’n vriend thuis ben 😁♥️.

 5. Wat een leuke actie! Ik volg je al langer, dus rechtstreeks bij je gekomen via je eigen link. Ik maak graag kans
  En op naar een mooi 2018. Dat die jullie mooie momenten mag brengen.

 6. Wat een super leuke winactie is dit met heerlijke fijne producten, helemaal als je deze mag winnen. Ik doe heel graag mee om kans te maken!!

 7. Wat een leuke actie! Ik woon in een wat ouder studentenhuis dus ik zou heel graag dit pakketje winnen zodat de woodwickkaars de muffe huislucht wat kan verdrijven 😉 Daarnaast is een verwenmoment met de mooie producten van Cenzaa ook nooit weg.

 8. Super leuke winactie om het jaar mee te beginnen. Wat een leuke idee die bloggers hop zo leer je nog meer bloggers kennen!

 9. Wat een ontzettend gave winactie met onwijs lekkere spullen! Graag doe ik mee! Ik ken het merk nog niet, dus een leuke manier om kennis mee te maken! Tof hoor! xxxx

 10. Wow, wat een heerlijk pakketje te winnen , daar doe ik graag aan mee.
  Gaat de postbode mij een verrassing brengen in het nieuwe jaar? Dan begint 2018 voor mij goed, toch!
  Ik wil je nog even een gelukkig en vooral gezond 2018 wensen.

 11. Geweldig wat een super leuke actie van jullie 👍
  Dolgraag doe ik mee voor dit leuke pakket
  14 januari ben ik jarig 🎉🎉
  Een kado 🎁 zou zo leuk zijn
  Mijn duimen draaien overuren voor jullie super mooi pakket

 12. Ik lees dat je aan geo-cachen doet: dat vind ik zo leuk! Hoor je niet vaak 🙂 Beetje schatzoeken voor volwassenen (en kinderen).

  Ik doe graag mee voor het toffe pakket 🙂

 13. Hop Hop, Hoi Melissa, super leuk jou hier tegen te komen! Ik maak dolgraag een kansje op jouw prachtige pakket! Onwijs Bedankt voor deze Lieve Kans! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge