Suprise candy box van Jamin unboxing.

Suprise candy box van Jamin unboxing.

Toen ik van de week in Emmen aan het shoppen was met vriendlief, liepen we langs de Jamin. Ik kon het niet laten om even te spieken en te kijken wat voor lekkers ze hadden liggen.

Ik zag het snoepje toxic waste die echt onwijs zuur hoort te zijn, wij als echte zuur pruimen konden het niet laten om deze ook mee te nemen en onze beste vrienden uit te dagen tot een challenge.  🙂

Niet alleen dat, ook zag ik een vakantie koffertje die gevuld is met Japans en Amerikaans snoep. Ik die echt gek is op buitenlands snoep, en zeker op Japans en Amerikaans snoepjes moest hem wel mee nemen voor een unboxing.

Benieuwd wat in het vakantie koffertje zat? 

 • Pringles (Cheeseburger)
 • M&M cookies (bitesize)
 • Roller Cola Ball
 • Mike and Ike (Sundae sweets)
 • Melon soda
 • Bubble Yum
 • Toxic waste (Paars variant)
 • M&M (Peanutbutter)
 • Pocky (Chocolade/Banaan)
 • Yan Yan
 • Mojito candy
 • Fanta mango
 • Hot lolly’s

Pringles (Cheeseburger) 

Deze heb ik wel vaker bij de Jamin zien staan maar nooit besloten om hem zelf te proberen. Al was ik altijd wel benieuwd of hij echt naar een cheeseburger smaakte. Dit was dus mijn kans om hem te proberen! Meteen toen ik een hap van de chips nam proefte ik een cheeseburger, en in verte ook iets zuurs wat een augurk kon zijn. Al kon mijn vriend dit er niet in terug vinden.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 8,8
 • Melissa: 7

M&M cookies (bitesize)

Geen M&M maar meer Chocolate chip cookies. Je merkt weinig van de M&M’s. Maar smaakt zeker niet verkeerd. Ideaal zakje om mee te nemen naar je school of werk.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 6
 • Melissa: 6

Roller Cola Ball

Roller Cola is een jawbreaker, een multi flavoured candy met binnen in kauwgom. Buitenste laag heeft een Cola smaak, het laagje eronder Cherry Cola en onderste laag Vanille Cola.

Echt duidelijk proef ik de smaken er niet in terug. En wat ik zelf ook erg jammer vind van Jawbreakers is dat de smaak heel snel vervaagt.

Roy proefde wel duidelijk de cola smaak maar de andere smaken waren niet duidelijk te proeven.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 5,5
 • Melissa: 4

Mike and Ike (Sundae sweets)

Verkrijgbaar in de volgende smaken : Chocolate fudge, Cherry on top, Banana, Vanille, Caramel

De smaken zijn erg lekker vooral de Cherry en Banaan proef je echt heel duidelijk smaak. Wij vonden de Chocolate fudge en de Caramel wat vieze smaak hebben.

Je blijft wel door eten aan deze snoepjes.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7,5
 • Melissa: 7

Melon Soda 

Ik ben dol op watermeloen, melon of ander soorten fruit. Dus toen ik dit drankje erin zag zitten was ik wel erg benieuwd naar de smaak.

Zelf een beetje bang dat echt heel chemisch smaak zou hebben maar dit vond ik echt totaal niet zo. Je proeft duidelijk de meloen en is een erg verfrissende drankje. Iets wat ik zeker wel vaker zou kopen als het in de winkel lag.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 8
 • Melissa: 8.5

 

Bubble Yum

Heeft een duidelijk smaak, maar zeker niet overheersend. Ik vind dat je hem qua smaak kan vergelijken met bubblegum. Maar de smaak bij de Bubble Yum blijft langer aanwezig dan de bubble gum. Ideale kauwgom om een bel te blazen is het niet, kauwgom is te stevig om een mooie bel te blazen.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 6.5
 • Melissa: 6.5

Toxic waste (Paars variant)

Echt zo toevallig dat we ook  zelf een potje hadden gekocht en ook in deze vakantie koffer een variant in zat. Zoveel verhalen gehoord dat ik het wel uit moest proberen. In elk potje kan 5 verschillende smaken in zitten, in ons potje zat enkel maar 4 smaken. Je heb een challenge hoe lang jij hem in je mond kan houden zonder uit te spugen.

15 seconden – Total Wuss!

30 seconden – Cry Baby!

45 seconden – Toxic wannabe!

60 seconden – Full toxic head!

Ik kan je zeggen dat het voor Roy en mij geen enkel probleem was om hem langer dan 60 seconden in te houden. Maar zijn beide dan ook wel echt dol op zuur. Onze buurvrouw trok alle gekke bekken die je maar kon bedenken en spuugde hem vrij snel weer uit.

Erg leuk dus om je vrienden uit te dagen. 😀

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7,8
 • Melissa: 8.5

M&M (Peanutbutter)

Oh my! Ik ben echt zo dol op de Amerikaanse peanutbutter! En deze M&M’s heb ik veel gegeten toen ik in Amerika was. Dus ik wist wel zeker dat ik deze echt heerlijk zou zijn. De pindakaas zo zacht en iets zoutig maakt hem zo erg lekker. Mijn favoriet uit deze box 🙂

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7
 • Melissa: 9!!!!

Pocky (Chocolade/Banaan)

Ik heb wel vaker een Pocky gehad in verschillende smaken. Dus had ook wel verwacht dat ik deze lekker zou vinden. Het stokje is van chocolade biscuit en het laagje erover van banaan. De banaan heeft echt de geur van de banaan schuimpjes die ik echt misselijk aan kan eten. Maar deze pocky’s vind ik zelf toch geen succes. Gelukkig vind Roy hem erg lekker en knabbelt ondertussen verder.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7
 • Melissa: 5

Yan Yan

Zoiets heb ik wel vaker gehad, en zelf vind ik dit niet heel speciaal. Het is een soort van Cheese and dip wat wij hier in Nederland ook hebben maar dan met vanille dip. Gelukkig vond Roy hem wel erg lekker 🙂

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7
 • Melissa: 5

Mojito Candy 

Deze cocktail candy met de smaak van Mojito bevat geen alcohol. Ze zijn gevormd in een beertje met een laagje suiker erop. Zelf proef ik niet echt de mojito smaak maar wel erg duidelijk de lemon smaak. Roy proeft wel erg duidelijk de mojito smaak en de frisheid van de lemon en mint.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 8.5
 • Melissa: 6

Fanta Mango

Ik ben dol op Fanta, dus toen ik deze onbekende smaak erin zag liggen werd ik wel erg benieuwd. Meteen in de koelkast gelegd zodat hij goed koud word. Na een paar uur in de koelkast te hebben gelegen wilde ik hem wel proberen. Ik schonk hem in een glas en de kleur was echt fel oranje. Er kwam bij het openen van het blikje ook een enorme zoete lucht tegemoet. Ik had veel van deze Fanta verwacht maar vond hem wat tegen vallen. Amper prik en een veelte zoette smaak maakte hem toch minder lekker.

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 7
 • Melissa: 7

Hot Lolly’s

Ik weet niet wat ik van deze lolly’s moet vinden. Ben totaal niet iemand die van pittig eten houdt. Dus vind ik het ook een beetje eng om deze te gaan proberen. In het pakje zit 3 verschillende soorten hete lolly’s.

Rood is Red Chili – Hiervan proefde ik weinig tot niks.

Groen is Jalapeno – Okay, deze merk je al duidelijker maar zeker niet To much.

Geel is Habanero – Hier was ik een beetje bang voor, ik ben totaal niet iemand die tegen pittig kan. Maar eenmaal een klein stukje in de mond begon het bij mij al aardig te branden. Ik spuug hem dan ook vrij snel uit. Maar het branden bleef nog wel even doorgaan. Bij pittig eten kan je beter suiker of melk eten om hier vanaf te komen. Water maakt het enkel erger.

Op het pakje staat wie daag jij uit? Maar er zitten maar drie lolly’s in. Van elk 1, zelf zou ik het leuker vinden om van elk smaak 3 kleine lolly’s te krijgen om echt je vrienden uit te kunnen dagen. Dan iedereen een likje te kunnen bieden. 😀

Durf jij het aan?

Deze lolly’s zijn ook te verkrijgen met insecten erin.

 

Als we het een cijfer moesten geven:

 • Roy: 6
 • Melissa: 6

 

Wil jij deze vakantie box ook proberen?

Hij is te koop bij de Jamin voor 25 euro. Helaas niet meer online te verkrijgen.

Wat ik echt niet te duur vind voor zo goed gevulde box.

 

Wat lijkt jou het lekkerste uit deze box?

 

 

 

 

Dit is geen gesponsorde bericht!

 

35 gedachten over “Suprise candy box van Jamin unboxing.

 1. Haha super deze unboxing! Ik vind het jammer dat die jawbreaker jullie niet beviel.. daar ben ik nou net weer dol op, maar misschien dat ik hem nu niet zomaar zou kopen. Dat toxic waste lijkt me dan weer echt fantastisch! Ik ben ook gek op zuur maar niet per sé heel goed met zuur… dus het zou wel een challenge kunnen zijn voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge