Review | Kokos Maple en Zeezout Karamel van Mister Kitchen’s.

Review | Kokos Maple en Zeezout Karamel van Mister Kitchen’s.

Er zijn paar dingen waar je mij voor wakker zou mogen maken. Dat zijn pindakaas, tonijn en cheesecake. Toen we twee weken terug naar de Albert Heijn gingen om te Hamsteren zag ik bij de broodbeleg de 7 soorten pindakaas van Mister Kitchen. Voor mij een totaal onbekende merk staan. Nu denk je, dus? Nou deze 7 soorten pindakaas hadden allemaal aparte smaken.

En als pindakaas lover moest ik er wel paar mee nemen om te proberen. Het liefst nam ik ze alle 7 mee maar dat werd mij te prijzig.

Ze hadden bij de Albert Heijn de volgende smaken staan ; Sinaasappel rozijn, Cranberry kaneel, Kokos maple, Honing chili, Zeezout karamel, Chocolade en Super crunchy.

Ik heb even met Cranberry kaneel en Honing chili in de handen gestaan omdat ik daar wel erg benieuwd naar was maar kwam toch thuis met Kokos maple en zeezout karamel. Dit omdat Roy heel erg dol op Kokos is en ik op zeezout en karamel. En de combinatie van kokos en pindakaas ook wel erg apart vond.

Gezien het 20.00 is als we klaar zijn met boodschappen moeten we nog even geduld hebben tot we ze mogen proberen. De volgende ochtend bij ontbijt pak ik de brood, medicijnen en de pindakaas. Beide zijn we erg nieuwsgierig.

Bij het openen van de kokos maple zit er een vochtlaagje over de pindakaas. Ik roer dit even goed door de pindakaas heen voordat ik hem op mijn brood smeer. De pindakaas is van wat dunnere structuur dan normaal. Bij de eerste hap merk ik meteen de kokos vlokken die erin zitten. Maar dat niet alleen proef je een vleugje kokos echt in de pindakaas. Ik vind hem echt lekker! Dit potje komt zeker wel op! Roy die echt helemaal dol op kokos is vond hem iets minder van smaak. Maar zeker niet verkeerd.

Op de tweede broodje smeren we allebei de zeezout karamel pindakaas, die bij beide erg in de smaak valt. En wel de favoriet is van mijn vriend. Van mij had er iets meer karamel en zeezout erin gemogen. Zo af en toe proef je een korreltje zout. Deze variant is dan ook hoe je de normale pindakaas verwacht. Zonder de vocht  er bovenop.  Maar na het proeven van deze twee smaken ben ik ook heel erg benieuwd naar de overige 5 smaken.

Dit zegt Mister Kitchen over hun pindakaas.

Nieuwe recepten zonder onzin en met meer smaken. Wij roosteren de mooiste Argentijnse pinda’s in hun voedzame vliesje en malen ze tot de juiste structuur. De perfecte smeuigheid komt door de duurzame, ongeharde palmolie en kokosolie.

Maarten, Daan en Igor, bedankt voor het maken van deze heerlijke pindakaas!

 

Ze zijn te verkrijgen bij de Albert Heijn voor 2.99 euro per stuk.

 

 

Welk variant lijkt jou erg lekker om te proberen? 

 

Dit is geen gesponsord bericht!

 

14 gedachten over “Review | Kokos Maple en Zeezout Karamel van Mister Kitchen’s.

  1. Honing chili! Gek genoeg is pindakaas gewoon pindakaas voor mij. Maar als Indo doe ik er stiekem weleens een flinke lik Surinaamse sambal overheen (heeeeeerlijk). Maar zo’n kant en klaar smaakje wil ik toch ook wel proberen. Of zou ik toch een andere smaak moeten doen, want kleuter is (nog) niet van de chili. Zo leuk dat jullie dit hebben uitgeprobeerd. Ik had er nog niet van gehoord!
    Rory onlangs geplaatst…Over hoe je elkaar blijft inspireren + interview met Debora van Claesen’sMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge