Vreemde Pepernoten testen #3

Vreemde Pepernoten testen #3

Oeps, hier is deel 3 alweer!

Normaal zijn wij echt nooit te vinden in het centrum. Helaas hebben we de afgelopen weken veel afspraken gehad in het centrum waar ik dan toch snel neig om even binnen te lopen. In de hoop nieuwe smaken te ontdekken. Zo was het ook deze keer weer raak. We kwamen in de centrum voor een oogmeting. En kwamen we thuis met 3 nieuwe smaken. Dit keer waren het de volgende smaken : Bitterkoekjes, Pina Colada en Truffel-Kaneel.

En natuurlijk testen wij hem dan ook meteen voor jullie! Zo zijn wij namelijk 🙂

Bitterkoekjes;

Bitterkoekjes is denk wel een van de bekendere koekjes die wij in Nederland hebben. En ook 1 die bij beide in ons top 5 van koekjes staat denk ik wel. Het koekje dat bestaat uit een mengsel van gemalen eiwit, suiker en amandelen. Maar we konden beide niet echt de smaak van Bitterkoekjes erin terug vinden. Lekker is hij zeker maar miste een beetje de smaak. Van deze hadden we beide echt veel meer verwacht maar vonden hem erg tegen vallen.

Roy : 7 en zou hem niet nog een keer kopen.

Melissa : 7 en zou hem zeker niet nog een keer kopen, helaas.

 

Pina Colada; 

Pina Colada is een heel bekend tropische cocktail dat bestaat uit kokosmelk, rum en ananassap. De pepernoot variant is klein wit en heeft een laagje geraspte kokos erover. De eerste keer dat ik hem proefde je duidelijk die kokos smaak maar toch valt mij na een paar de smaak vies tegen. Ook is de helft van de pepernoten zacht en slof wat de smaak ook niet goed doet vind ik. Mijn vriend niet, die is dol op dingen wat slof is van smaak is, en ook nog eens dol op kokos is. De rest van de zak gaat dan ook naar hem.

Roy : 8,3 en zou hem zeker weten weer kopen.

Melissa : 6 en zou hem niet weer kopen.

Truffel – Kaneel;

Ik was een beetje bang voor deze. Vroeger toen ik klein was eens een truffel gehad want dat moest onwijs lekker zijn. Mwah, dat heb ik geweten! Wat vond ik dat toen zo onwijs smerig. En bij die gedachten was ik ook erg bang dat deze ook niet lekker zou zijn. Alhoewel ik wel de smaak van kaneel kan waarderen. Na de smaken Bitterkoekjes en Pina Colada getest hebben en die enorm tegen vielen was ik erg benieuwd naar deze laatste variant. Maar ik kan je zeggen ik ben blij verrast met deze Truffel – Kaneel. Want had dit nooit verwacht, maar hij is echt super lekker. De smaak van kaneel komt wel heel duidelijk naar voren maar dat vind ik erg lekker. Deze komt zeker op plaat 2 van de lekkerste die ik heb geprobeerd. Al blijft bij mij de drop nog net iets lekkerder vinden.

Roy : 8,5 en zou hem nog een keer kopen.

Melissa : 9 en YES ik zou hem zeker nog een keer kopen.

 

 

Extra leuk is ook bij het kopen van 3 zakjes uit de stellingen en ontvang 200 gram naturel GRATIS.

Bij het kopen van 4 zakjes uit de stellingen ontvangt u 500 gram naturel GRATIS.

 

Heb jij al een bezoekje gebracht aan de Van Delft Pepernotenfabriek?

Lees hier ook deel 1 

Lees hier ook deel 2

 

 

Dit is geen gesponsord blog! 

 

 

 

19 gedachten over “Vreemde Pepernoten testen #3

 1. Nu ja, ik ben van België

  Ze verkopen hier enkel pepernoten bij Albert Heijn en Hema…
  Wij moeten het daarmee doen

  En toch vind ik pepernoten onwijs lekker, het wordt hoog tijd dat ze de grens oversteken en dan niet enkel in Hema en AH….

  Ik wil ook al die smaken uitproberen! 😉

 2. Wat een leuke reeks. Eerlijk ik heb het niet zo voor pepernoten, heb natuurlijk enkel die al eens geproefd die we in België kunnen kopen. Nou de Pina Colada zou ik misschien wel eens willen uitproberen.

 3. Je zou eigenlijk ter ere van deze posts eens de ‘pepparkaka’ (koekjes) uit Zweden moeten testen, als je die ooit in je handen krijgt. Dat zijn koekjes die heel dichtbij de pepernoten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge