Review | WereldSnackBox , snacks vanuit Zuid-Korea.

Review | WereldSnackBox , snacks vanuit Zuid-Korea.

Ook erg benieuwd naar de Snacks uit het buitenland? De vreemde smaken combinaties die ze daar hebben in hun snacks. Ik ontdekte de WereldSnackBox die elke maand een nieuwe box klaar heeft staan. En elke maand hebben ze snacks vanuit een ander land.

Zo had ik de box van Oktober en dit keer was het snacks vanuit Zuid-Korea.

Ik heb wel eens snacks uit Japan, Indonesië en Amerika gehad maar uit Zuid-Korea is voor mij totaal onbekend.

Zuid Korea is een land in Azie, dat dicht grenst aan Noord Korea. Het land bestaat grotendeels uit berglandschap. En de hoofdstad van Zuid Korea is Seoel. De hoofdstad Seoel is de tweede grootste stad ter wereld na Tokio met een inwoneraantal van 22 miljoen mensen. Zuid-Korea telt 50.004.441 inwoners

Ik ben benieuwd wat er deze maand in de box zal zitten dus zullen we maar testen?

Home run ball

Deze kleine soesjes zijn gevuld met chocolade. Ik vind de ‘buitenkant’ wat smaakloos. Maar de binnenkant maakt al veel goed. Wereld Snack Box geeft de tip om hem even in de vriezer te leggen en dat ze lekkerder smaken. Dit nog niet getest.

Chocosongi

Het kopje van chocolade, de stengeltje van biscuit. Voor mij kan er hier weinig mee mis gaan. Waar ik wel blij mee ben is dat de chocolade niet vies is. Ik vind namelijk de meeste chocolade uit Amerika een heel vies smaak heeft. Deze chocolade kan je wel vergelijken met de chocolade die we in Nederland kennen.

Goraebab

Deze visjes deed mij heel erg denken aan de ‘Goldfish’ snacks uit Amerika. Maar ze zijn echt totaal anders. Licht zoutig en een duidelijke vissmaak eraan. Alsof ik een garnaal op eet. Roy kan dit er niet in terug proeven maar vind hem wel erg lekker.

Kancho Biscuits

Chocolade omwikkeld door een biscuitje. Hij heeft veel weg van de Home run ball. Maar mijn voorkeur gaat meer uit naar deze Kancho Biscuits doordat de knapperig biscuit erom heen zit.  Wat ik ook zo leuk vind dat elk bakje aan de binnenkant een puzzeltje of plaatje heeft staan.

Jelly Day 

Ze hebben veel weg van de perzik snoepjes die wij in Nederland kennen. Alleen smaken deze naar Lemon. Als je het zakje opent komt de Lemon geur je ook echt tegemoet. Ze zijn erg zacht en lekker van smaak. Zakje zal zo leeg zijn!

Honey twist 

Deze snack/chips heeft de smaak van honing en appel. Hij is erg knapperig, wat ik eerst totaal niet verwacht had. Ik nam een hap en had een zacht chipje verwacht. De smaak is heel subtiel maar erg lekker.

Mini Churros

Ze lijken niet alleen als echte Churros, ook vind ik de smaak aardig overeen komen met de warme churros. Ze smaken erg goed en zijn lekker knapperig. En mijn vriend vind ze wel erg lekker.

Banana Kick

Bij het openen van de zak banaan chips komt er echt een heerlijke banaangeur omhoog. Wat mij enorm moet denken aan de banaanschuimpjes. Al vind ik de combinatie banaan in chips wel erg apart. Maar wow wat smaakt dit goed! Vreemd, maar goed. Ik moet even wennen aan de structuur omdat in gedachten bij een banaanschuimpje zit. En dit zacht banaan chipje is. Ik moet deze zak wegleggen anders is het in 1x leeg.

 

De verpakkingen ziet er super vrolijk uit, en aan de binnenkant van de kartonnen doosje zit een puzzeltje of grapje in.

Je kan de doos bestellen voor 19.99 euro dit is inclusief verzendkosten voor een eenmalig box.

Als het je leuk lijkt om meerdere dozen te proberen kan je ook kiezen voor 3 dozen, betaal je 17.99 euro per doos.

Of als je echt heel erg dol bent op vreemde snacks en snoepjes kan je ook kiezen voor 6 dozen, betaal je 16,99 euro per doos. Dit is dan inclusief verzendkosten van alle dozen.

 

De land van November is Verenigd Koninkrijk. Niet alleen de box kan je de snacks ook los online kopen.

Erg leuk om te proberen of weg te geven aan een vriend of vriendin.

 

 

 

Deze blog bevat product dat opgestuurd is door bedrijf. Hier krijg ik niet betaald voor en alle meningen zijn van mij zelf.

 

 

11 gedachten over “Review | WereldSnackBox , snacks vanuit Zuid-Korea.

  1. Wat een leuk idee, zo’n box met snoep uit andere landen. Wanneer ik op reis ben, probeer ik wel vaak chocola uit in dat land, maar verder kwam ik vaak niet. Dit is wel een hele leuke manier om kennis te maken met wat ze in andere landen verstaan onder snoepgoed.
    De banaanchipjes vind ik trouwens erg lijken op iets wat ze bij Etos verkopen voor babies. Haha
    Ilona Izabella onlangs geplaatst…What to do in Amsterdam: NoordermarktMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge