Hoera! Ik ben zwanger! + Echo

Hoera! Ik ben zwanger! + Echo

 Nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik ben zwanger!

Uit onderzoek was gebleken dat mijn kans op zwangerschap klein was. Heel klein om natuurlijk zwanger te worden. Maar toen opeens twee weken terug veranderde mijn gedrag, hadden we beide zoiets, zullen we een testje doen?

Test 7 augustus

Kocht een testje bij de Action en liep na het eten naar boven. Ik dipte de test, en in een paar seconden kwam er meteen 2 streepjes op de test tevoorschijn. Ik kijk verbaasd een paar keer naar de test, echt? Ik roep Roy naar boven en hij wist eigenlijk al genoeg. Voor de zekerheid pak ik nog een test en ook hier komt in enkele seconden de uitslag op te staan.

Voor de zekerheid willen we een Clearblue test kopen, dus stappen we meteen op de fiets richting de winkels maar deze hadden helaas de test niet in de winkel. S avonds op Wehkamp dan maar de test besteld en werd deze de volgende dag thuis bezorgd. Gewoon voor de zekerheid een extra testje.

Bij het testje van Clearblue duurde het wel langer, zou ik dan toch niet zwanger zijn? Zou die andere test wel kloppen?

Maar na 2 minuten kwam er in de scherm toch echt ‘zwanger’ te staan en later volgde de 3+ wat aangeeft dat ik al 5 of meer weken zwanger ben.

Beide hadden we het wel verwacht, gezien mijn gedrag. Maar WAUW, wat is dit onverwachts. En op een natuurlijke wijze. Dit hadden we nooit verwacht.

Paar dagen belde ik de verloskundige voor een eerste afspraak. Gezien ik het gevoel had dat ik al verder dan 5 week was drong ik een beetje door om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Gelukkig kon ze 16 augustus al. Vol spanning wacht ik tot we heen mogen. Ik was zo zenuwachtig! Niet alleen ik maar ook Roy vond het erg spannend.

Ik mocht gaan liggen en keken of we een goede echo konden maken via de buik. En ja hoor, daar zag je ons pindaatje. En ook zag je direct een mooi hartje kloppen. Hier moesten Roy en ik even een traan bij wegpinken. Wat onwijs mooi en echt om dit nu te zien.

Het maakt alles meteen echt, en ik had gelijk want ik ben al 8 week en 3 dagen. Beide kunnen we ons mond ook niet meer houden en vertellen we het alle familie en vrienden. En wat ontvangen we super lieve reacties van iedereen. En ook vele hadden dit niet van ons verwacht.

Over 2 weken krijgen we een nieuwe echo en ik kan hier niet op wachten!

Als we de geslacht kunnen zien willen we samen met familie en vrienden een Gender reveal party houden. Heb je nog leuke tips hiervoor hoor ik het graag.

 

 

 

11 gedachten over “Hoera! Ik ben zwanger! + Echo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge