Het lichtje in mijn leven.

Het lichtje in mijn leven.

S avonds heb ik altijd zo min mogelijk licht aan in huis. Kaarsje hier en daar en ik ben het gelukkigst. De kaarsen zien flikkeren en de mooie effecten die ze geven op de muur word ik altijd zo rustig van.

Deze kleine led lantaarn geeft dan weer een heel ander prachtig licht effect in huis. Niet alleen binnen, kan je hem ook buiten gebruiken mocht het wat donker worden maar je nog niet naar binnen wil.

Helaas heb ik hem zelf nog niet buiten kunnen gebruiken gezien we niet echt zomerse dagen hebben gehad de laatste dagen. Al is het zeker niet de bedoeling om deze lantaarn buiten te laten staan.

In huis heb ik hem een plekje op eettafel gegeven, omringd door een paar cactusjes wat ik wel erg mooi en knus eruit vond zien. Buiten staat hij op een zelfgemaakte tafeltje die ik versierd heb met 8 millimeter touw wat hem een stoere look geeft.

Ben je dol op leuke dingetjes wat je huis opfleurt is dit zeker een leuke aanrader. De licht wat eruit komt is niet te fel maar gewoon mooi rustig aanwezig. Led licht is daarbij ook erg duurzaam en erg goed voor het milieu en gaat vaak ook nog eens langer mee dan een gewone lamp. Dit is daarom ook zeker erg fijn voor de portemonnee! 🙂

En dat is iets wat ik altijd approve, want als je kan besparen op iets moet je het zeker doen.

Deze kleine led lantaarn is 30 centimeter groot. Heeft een breedte van 15 centimeter. Gemaakt van metaal en glas. Werkt op 3 AA batterijen die niet mee geleverd word. Als je dit leuke Led lantaarn bestel betaal je nog 5,95 euro verzendkosten maar word wel binnen 1 en 3 werkdagen bij je thuis bezorgd.

Naast deze lantaarn hebben ze nog heel veel andere leuke items.

 

 

 

Deze blog is in samenwerking geschreven met Kaars & Geur . Maar al mijn meningen zijn echt en oprecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge