Super gave broodmandje van Kurk.

Super gave broodmandje van Kurk.

Ik ben op slag verliefd als ik iets zie van hout of kurk.

Mijn vriend en ik zijn beide echt dol op houten artikelen. Zo zijn de meeste meubels in huis ook van echt hout. En zo maak wij graag leuke dingen van hout voor in huis en tuin. Wie weet maak ik een leuke simpele DIY van hout voor jullie binnenkort. Zo ben ik ook in bezit van een houten horloge, houten telefoonhoesjes, houten cover, houten onderzetters en een houten fruitmandje.

Toen ik het Broodmandje van kurk zag wist ik dat hem moest hebben. Want hoe tof zien ze eruit! De broodmandjes zijn te verkrijgen in 15 cm en 19 cm. En ideaal voor mooi gedekte tafel of voor de horeca. Deze broodmandjes van kurk zijn gemaakt van een combinatie met Acacia hout en olijfboomhout.

Zelf heb ik de broodmandjes gevuld met aantal plakjes brood en crackers. Maar in de horeca zou hij ook goed gebruikt kunnen worden om zo de bestek in te plaatsen.

Zelf heb ik een randje omgevouwen zodat je beter de brood en crackers zou zien. Ook vind ik hem dan stuk mooier staan op tafel.

Na gebruik is hij makkelijk schoon te maken, door hem om te draaien en zo ook alle kruimels uit de broodmand te krijgen. Mocht hij iets wat vies worden dan kan je hem voorzichtig met een niet al te natte doek schoon maken.

Maar wat zijn de prijzen van deze super leuke broodmandjes?

 

 

Zo heeft de website Bordenenzo nog echt super veel andere leuke servies voor in huis. Zo staat het volgende ook nog op mijn lijstje en dat is de platte fruitschaal van hout.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge