Ik ben verslaafd! Aan het kopen van nieuwe telefoonhoesjes.

Ik ben verslaafd! Aan het kopen van nieuwe telefoonhoesjes.

Ik moet jullie iets bekennen, ik ben verslaafd!

Als ik zeg dat ik voor elk outfit wel ander telefoon hoesje heb, dan lieg ik niet.

Wat de meeste vrouwen hebben met tassen of schoenen, heb ik met telefoonhoesjes voor mijn IPhone 5Se. Dus toen ik benaderd werd door Hoesjes Outlet of ik een product wilde ontvangen van ze.. moest ik hier wel JA op zeggen.

Na alle pagina’s meerdere keren langs gegaan te zijn bleven er nog 2 hoesjes over. De keuze ging tussen de Fashion Deluxe Backcover Leer bruin en Twotone Woodwood Bookcase roodbruin. Wat vond ik het lastig om hier een keuze uit te maken! Ik ben iemand die nogal klunzig is en regelmatig ook de mobiel laat vallen. Dan is de Bookcase weer ideaal als bescherming. Maar enkele Backcover vind ik ook altijd erg prettig. En deze ziet er wel super leuk uit dat je aan de achterkant van je hoesje nog iets in kan stoppen. Vaak bij Bookcase hoesjes en je kan aan binnenkant je pasjes stoppen geeft krassen. Na wat gepraat te hebben met Roy toch mijn keuze gemaakt op de Leren Backcover.  De hoesjes ontvingen we binnen twee dagen in onze brievenbus.

 

Zelf ben ik echt super blij met mijn hoesje. Hij beschermt mijn telefoon goed, sluit goed aan om mijn telefoon. En in de achterkant kan ik ook nog pasjes of visite kaartjes in doen. De kleur van het hoesje is ook precies hoe hij afgebeeld staat op hun site. Zeker een aanrader voor niet al te veel geld.

 

Niet alleen ik kon een hoesje uitkiezen maar ook mijn vriend. Hij had zijn hoesje vrij snel uitgekozen. Het is een zelfde soort hoesje dat hij al had. Maar een andere kleur en look. Hij koos voor zijn Samsung Galaxy S7 de volgende hoesje. Casebody Mirror Flipcase zo is zijn telefoon van voor en achter helemaal beschermd. Alleen toen we hem ontvingen was hij toch iets minder blij met dit hoesje. Bij dit telefoonhoesje hoort een app die je moet downloaden en zo de instellingen kan aanpassen. Dit hebben we ook meteen gedaan, maar wat dit hoesje niet deed en zijn oude wel is volgende.

Oude hoesje

Als je dicht deed ging telefoon uit.

Je berichten zie je door het voorflapje.

Als je gebeld word het meteen kan zien door het voorflapje.

En meer dingen.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Bij de Casebody Mirror Flipcase verschillende dingen aangepast in de app maar als je het hoesje open geklapt heb krijg je ook vaak maar een halve scherm het onderste deel wordt dan zwart. Loopt regelmatig ook zijn telefoon vast door het hoesje.  Het is niet anders en heeft hij weer zijn oude hoesje gepakt.

Maar gelukkig hebben ze zoveel andere leuke hoesjes die perfect om de Samsung Galaxy S7  passen.

 

 

Wat voor hoesje hebben jullie om je telefoon?

 

 

 

Voor dit blog bericht heb ik producten ontvangen van Hoesjes Outlet.

Maar geef ik altijd mijn eerlijke mening over wat ik ontvangen heb.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge