Foods & Drinks : Mokai Cult Elderflower

Foods & Drinks : Mokai Cult Elderflower

Ik ontving begin Juni een onverwachts pakketje, wat altijd erg leuk is!

Toen ik hem opende bleek dat ik uitgekozen was om iets nieuws te mogen testen via Linda Lab.

In het pakketje zat een 4-pack van Mokai Cult in de smaak Elderflower. Toen ik voor het laatst Jillz dronk met de smaak van Elderflower vond ik het echt niet lekker. Dus ik twijfelde even over dit drankje. Maar zet hem meteen koud in de koelkast, want we gaan het natuurlijk wel proberen!

Toen vriendlief thuis kwam en ik Mokai Cult liet zien was zijn eerste reactie: Oh die lijkt mij erg lekker! Ook hadden we het met elkaar over dat de fles erg mooi uiterlijk heeft.

S avonds bij het eten, als hij lekker goed koud is haal ik hem uit de koelkast en geef ik er 1 aan Roy, met de makkelijke draaidop heb je de fles snel open. Er komt een licht zoete geur uit het flesje.

Ik wacht Roy zijn reactie af voordat ik er een slok van neem. Roy is meteen erg enthousiast, dan moet ik wel een slok nemen. En boven mijn verwachtingen vind ik dit nog lekker ook. Heel lekker zelfs, het is net limonade!

De Mokai Cult Elderflower is licht bubbelend en erg lekker met een beetje ijs.

Extra informatie:

  • 4-pack te koop voor 6,49 euro.
  • 4x 275 ml
  • Alcohol 4,5% vol
  • Verfrissende cider
  • Lichte bubbels
  • Lekker met ijs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge