Moederdag cadeau tips 2017

Moederdag cadeau tips 2017

Het is weer bijna Moederdag, en de winkels staan weer vol met leuke kadootjes voor de moeders.

En elk jaar is het weer lastig om iets leuks te vinden.

Ook dit jaar heb ik even wat speurwerk gedaan en de volgende leuke dingen tegen gekomen voor moederdag.

  • Lichtbox – Deze week kan je een super leuke lichtbox kopen bij Dirk leuk voor Moederdag! Met 85 letters en symbolen. Keuze uit zwarte of gekleurde letters. Werkt op 6 AAA batterijen (excl.). 30 x 22 cm. OP=OP

Voor maar 7 euro!

  • Bloemen – Vorig jaar schreef ik dat een bosje bloemen niet meer het meest unieke cadeau is. Hier kreeg ik veel reacties van jullie dat het nog wel een erg geliefd cadeau is. Dit jaar kwam ik dan ook wel een heel mooi boeket tegen. En het leuke hiervan vind ik dat als de bloemen uitgebloeid zijn, je nog een hele leuke weckpot aan over houdt. Deze ze daarna nog kan gebruiken bijvoorbeeld als snoepjes pot, met de tekst ‘Voor de liefste mama’. Ook zijn er bij Greetz nog meer mooie boeketten te vinden, die je op Moederdag zelf kan laten bezorgen.

 

  • Bruisend badzout – Zit je momenteel niet heel erg breed en wil je moeder toch een leuk cadeau geven? Dan heb ik een heerlijk recept voor het maken van badzout. Dit kan je natuurlijk na wens aanpassen. Heeft je moeder geen bad? Dan kan het ook gebruikt worden in een voetenbad.

  • High tea – Wat ik zelf altijd merk dat mijn moeder het ook leuk vind om iets samen te doen. Dan is een high tea wel een leuk uitje om je moeder mee te nemen met Moederdag. Let wel op dat je op tijd moet reserveren want zullen vast meer met zelfde idee hebben. 🙂

 

  • Cadeau mand – Als ik in de winkels loop zie ik altijd zulke leuke dingen waar je heel simpel een super leuk mand voor je moeder kan samenstellen. En zelf het bedrag kan bepalen. Dus heb je niet veel geld is het vaak goedkoper om zelf een leuke mand samen te stellen. Mooie doorzichtig folie erom en gekleurde lintjes en je maakt ieder moeder blij mee. Bijvoorbeeld bij Hema hebben ze leuke dingen die je in de cadeau mand kan verwerken.

 

Wat ga jij dit jaar doen met Moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge