Deur naar een ander wereld.. met pimpjedeur

Deur naar een ander wereld.. met pimpjedeur

In een handomdraai van je saaie deur een uitblinker in huis.

Op zoek naar iets om de slaapkamer deur van je dochter op te pimpen? Of op zoek naar iets rustgevends voor in de badkamer. Pimpjedeur is voorzien van vele soorten prachtige deurstickers.

Toen ze mij benaderde of ik een deurposter wilden reviewen kon ik hier ook niet anders op antwoorden dan Ja! Had al even gesnuffeld op hun site en gezien dat ze echt van alles en voor ieder wils wat hebben.

Ik koos zelf de steeg bij maanlicht voor in onze slaapkamer. In onze slaapkamer komt veel bruin tinten in terug en we vonden het extra sfeer gaf aan de slaapkamer.

Hoe hebben wij hem opgehangen?

  • Als eerste hebben wij de deurklink verwijderd.
  • Een klein stukje van de plakfolie losgemaakt en dit aan de bovenkant van de deur opgehangen.
  • Daarna hebben we hem stukje voor stukje op de deur geplakt.
  • Tijdens het plakken is het gemakkelijk alle bultjes te verwijderen door erover heen te vegen.

Alle posters van Pimpjedeur zijn UV en waterbestendig en gemakkelijk te bevestigen. Dus ook prima geschikt voor in de badkamer.

De tweede poster hebben we in de badkamer gehangen. Maar hier moesten we eerst een stuk vanaf snijden want hij was te groot geleverd. Maar doordat hij UV en waterbestendig is kan hij prima in de badkamer. Waardoor de badkamer echt compleet maakte.

Zit er niks tussen wat jij leuk vind? Dan kan je ook nog met een eigen gemaakte foto een deurposter maken. Hoe leuk is dat!

Bij het bestellen geef je de maten door van je deur en voor welk ondergrond het is. Je kan namelijk kiezen uit de volgende : plakfolie voor vlakke deuren of gelamineerde deurposter voor paneeldeuren.

En wordt binnen 2 tot 5 dagen thuis gestuurd.

 

 

Welke zou jij kiezen voor in huis?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge