Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum

Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum

Regelmatig krijg ik persberichten binnen waar ik niet altijd iets mee kan. Maar deze moest ik wel even met jullie delen.

 

Zondag 14 mei is het Moederdag. Dan mogen alle moeders die samen met een of meer  betalende bezoeker een film kijken in Omniversum, gratis entree. De films die dan draaien zijn Fly me to the Moon, Africa the Serengeti, Under the Sea, A beautiful planet en National Parks Adventure.

Reserveren op Moederdag is wel aanbevolen.

Een grootbeeldfilm bekijken op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lagere tonen – is een onvergetelijke ervaring. Voor jong en oud, voor kinderen, vaders en moeders. Om die moeders op Moederdag een bijzonder uitje te bezorgen heeft Omniversum besloten om zondag 14 mei de deuren gratis te openen voor alle moeders in Nederland. Wie moeder is en minimaal één betalende bezoeker meebrengt, krijgt een vrijkaartje. Moeder kan die dag dus zelf kiezen of ze met haar kinderen op stap gaat of juist eens wil genieten van een gezellig dagje uit met haar partner. Wat films betreft, is er volop keus en draait er die dag voor iedereen wat wils.
Fly Me to the Moon (11.00, 12.00 en 15.00 uur) is een grappige en spannende film voor het hele gezin over drie jonge vliegjes die meereizen op de eerste vlucht naar de maan.
Africa, the Serengeti (13.00, 16.00 en 18.00 uur), de best gewaardeerde film die ooit in Omniversum heeft gedraaid, is een prachtige natuurfilm over de dieren in de Afrikaanse Serengeti.
Under the Sea (14.00 uur), een unieke, inspirerende film voor jong en oud, neemt je mee naar de meest afgelegen en exotische locaties onder water.
A Beautiful Planet (17.00 en 20.00 uur) neemt je mee naar het International Space Station om als een astronaut vanuit de ruimte de miljarden lichtjes op aarde te bewonderen.
National Parks Adventure (19.00 uur) toont de meest indrukwekkende landschappen van Amerika in nationale parken zoals Yellowstone, Yosemite, de Everglades en de Arches.
Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge