Vragen uit de Kletspot

Vragen uit de Kletspot

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vader en zijn vriendin een Kletspot. Het idee van deze pot is dat mocht er een stilte vallen tussen jou en je bezoek je een vraag uit de pot kan halen. Maar vind het idee ook erg leuk om zo op hele andere gespreksonderwerpen te komen. Dan de standaard vragen, Hoe is het op werk? Kijk je dit ook op tv? Ga je nog wat leuks doen?

De Kletspot hadden ze gekocht in een winkeltje in Steenwijk. Waar ze meer dan alleen de kletspotten verkopen. Zo hebben ze ook relatiegeschenken, bloemen, banken, stoelen en veel meer leuks!

Samen met Roy aantal vragen bekeken en het leek mij erg leuk om een paar te beantwoorden.

 • Yes!! Je hebt een prijs gewonnen, Ga jij voor een parachutesprong of voor diepzeeduiken? Als eerste zou ik mega blij zijn dat ik gewonnen heb. Voor een parachutesprong zou ik zelf niet kiezen omdat ik geen fan van hoogtes ben. Dus zou mijn keuze diepzeeduiken worden. Wat mij echt heel mooi lijkt.
 • Kun jij met jou tong jouw neus aanraken? Net nog even geprobeerd, maar nee dit lukt mij niet! Jou wel?
 • Voor welk land kies jij als je MOET emigreren? Ik wil heel graag verhuizen naar Amerika. OF het nou moet of niet, dit is een land waar ik mij wel thuis voel. Al zou ik nu minder snel dit kant op gaan vanwege Trump.
 • Ga jij naar het toilet van het ander geslacht als de rij te lang is bij jou kant? Ja hoor, geen probleem! Denk dat elk vrouw dit wel eens gedaan heeft.

 • Bekijk jij de profielfoto van een nieuw contact of erg nog… Google je de naam? Ik bekijk de profielfoto om te zien wie het is. Iemand opgezocht op Google heb ik eigenlijk nooit gedaan.
 • Game jij wel eens? Zo ja… welke spelletjes hebben jouw voorkeur? Zelf vind ik de Mario Kart, Wii Party en wat andere spelletjes altijd wel leuk om te spelen. Ben niet van de grove spellen.
 • Young, Wild, Free… Hoe was jij als puber? Als puber was ik heel rustig en stil. Deed netjes mijn huiswerk, sprak af met vrienden. Heb nooit iets gedaan vroeger waar ik nu spijt van heb.
 • Welke taal zou jij moeiteloos willen spreken? Zelf zou ik graag Indonesisch moeiteloos willen spreken. Maar ook vloeiend Amerikaans zou ik wel willen spreken.
 • Als jij je studie over mocht doen… Waar zou je dan voor kiezen? Het lijkt mij echt geweldig om in de beveiliging te zitten. Of te werken als brandweervrouw.
 • Een week lang geen TV of een week lang geen muziek? Tv kan ik wel missen, vind op moment echt niks aan. Maar zonder muziek zou ik dan weer echt niet kunnen. Heb eigenlijk altijd wel muziek aan staan.
 • Ben jij een lepeltje lepeltje type, of lig je liever los? Als we net in bed liggen vind ik het heerlijk om lepeltje lepeltje te liggen. En het wat warmer te krijgen. Maar op moment dat ik het warm heb dan lig ik toch liever los.

Deel 2 lees je hier!

16 gedachten over “Vragen uit de Kletspot

 1. Super leuk om je op zo een manier beter te leren kennen! Zat zelf ook al steeds na te denken over een blog om mij beter te leren kennen. Wist alleen nog niet hoe! Maar deze manier vind ik wel erg leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge