Mijn laatste gastblog bij Melissa schrijft,

Mijn laatste gastblog bij Melissa schrijft,

 

Ja dat klinkt vast niet zo leuk de titel mijn laatste gastblog bij Melissa, en het zal vast voor velen ook als een verrassing komen. Menig belletje zal nu gaan rinkelen met de nodige vragen. Heeft ze een blogdip ? Vind ze het niet meer leuk ? Wat zou er toch zijn. Geen van deze is de redenen ik vind bloggen nog steeds leuk, en heb nog genoeg ideeën dus van een dip is ook geen sprake. Maar waarom dan wel?….

Ik ben nu ruim 9 maanden gastblogger bij Melissa en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik weet nog dat Melissa me vroeg toen ze onze Pikachu van strijkkralen zag, of ik het leuk vond om er een blog over te schrijven. Mijn eerste reactie was nou eeeuuhhh ik heb nog nooit geblogd, maar stiekem lijkt het me ook wel leuk. Gewoon doen dan zei ze, schrijf gewoon zoals je voelt dat je het wilt schrijven. En dat heb ik gedaan en was mijn eerste gastblog bij Melissa geboren en mijn eerste blogervaring. Al gauw volgden er vele blogs die ik met veel plezier voor jullie schreef. Maar langzaam aan begon er ook iets aan me te knagen, iets wat me aan het denken zette of ik wel hier door wilde gaan.

Melissa schrijft is een blog voor en over Lifestyle, Besparen en DIY. En dat is nu de redenen waarom ik aan het denken ben gegaan. Mijn blogs en ideeën, buiten de DIY’s om, hebben niet zoveel gemeen met het thema van Melissa’s blog. En dat zorgde bij mij ervoor dat ik steeds meer moeite kreeg om passend bij het thema blogs te schrijven. Terwijl er in mijn hoofd ideeën zat zitten en ik genoeg leuke blogs kan en wil schrijven. Maar dat alles heeft meer te maken met mij en mijn gezin, dingen die ik samen met mijn zoontje beleef. Feitelijk dus meer iets als mama blogs.

En dat past hier helaas niet op Melissa schrijft en ook niet bij de volgers die Melissa volgen. Daarom heb ik besloten om hier te stoppen als gastblogger. Betekend dat dat ik helemaal stop met bloggen? Nee hoor dat niet ik heb de smaak te pakken en ga wel door met bloggen, alleen op een blog wat meer aansluit bij mijn ideeën . Een blog wat meer gericht is op het gezin en waar ik beter op zijn plek zal zijn, eentje waar mijn blogs beter bij passen.

Ik wil Melissa heel erg bedanken voor alles. Voor de ruimte die ze me gaf om hier voor haar als gastblogger te bloggen. De tig gesprekken die we hadden met de advent kalender in december, ja echt dat waren er heel veel ;). En de leuke en fijne tijd en samenwerking die we hadden gedurende deze 9 maanden.

Ook wil ik jullie als volgers bedanken voor het lezen van mijn blogs, en de leuke reacties die ik erop kreeg. Dat was/is voor mij erg leuk en gaf mij een positief gevoel waardoor ik ook bleef/blijf bloggen. Voor diegene die het leuk lijkt om me te blijven volgen vanaf volgende maand begin ik als gastblogger bij Saskia

Vrolijke groetjes,

Natasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge