Best gelezen 2016

Best gelezen 2016

Wat is de jaar is voorbij gevlogen. Echt het jaar ging onwijs snel. En vond het wel leuk om terug te kijken wat dit jaar allemaal gebeurd is. Toen ik begon met Melissaschrijft begon het echt gericht om zoveel mogelijk koopjes. En deze zijn en worden nog elke week echt goed gelezen. Verder in de jaar begon ik meer te schrijven over mijzelf, Diy en nieuwe producten.

Blikken jullie mee terug?

Februari:

In Februari begon ik met een reeks van Geld verdienen met je mobiel en was de eerste onderdeel Roamler. Met gebruik van Roamler ben je een Mystery shopper die winkels beoordeeld over de presentatie van producten. Actieproducten, of je begroet word en of alles geuvld is.

Het verschillen van kleine korte opdrachten tot heel uitgebreide opdrachten waar je dan ook wat meer mee verdient. Het is niet zo dat het je fulltime zal worden. Maar alle kleine beetjes is mooi mee genomen toch?!

Maart:

In Maart schreef ik een tweede deel van Geld verdienen met je mobiel en ging over Smartspotter. Een soort gelijke app waarmee je geld verdient door Mystery shops uit te voeren.

April:

Lang getraind voor de 4 Mijl van Emmen. Met een training dat ik nog maar net 30 minuten achter elkaar kon hardlopen deed ik mee. Wat was ik gespannen. En wat moest ik nodig plassen! 😮

En dan toch uitrent te hebben in 57 minuten mag ik niet klagen.

 

Juni:

Omdat er nog wat onduidelijk was ‘Hoe geld terug acties werkte‘ schreef ik een blog waar ik het geheel uitlegde. Mocht iets nog niet geheel duidelijk zijn kan je het mij altijd vragen en ik leg het je graag uit.

Want besparen kan echt!

Augustus:

Schreef Natasja in Augustus haar eerste gastblog. In Augustus schreef je over ze creatief bezig was geweest met Pokemon Go. Wat een leuk eindresultaat geeft. Zo heeft ze elke maand wel hele leuke dingen geschreven.

Zo schreef ik in Augustus ook weer een nieuwe deel Geld verdienen met je mobiel: Couponclub ook deze werd goed gelezen door jullie. Erg leuk om te zien hoe jullie ook bezig zijn met geld te besparen.

Oktober:

In Oktober nam ik de stap om jullie te vertellen over mijn grootste angst. Mijn rugzak die ik dag in dag uit met mij mee sleep. Met misschien een grotere angst om het bloot te geven. Maar super lieve reacties van jullie gehad.

 

Nog even voor jullie de nog lopende winacties op een rijtje:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge