Wat moet je doen bij ‘Geld terug acties’?

Wat moet je doen bij ‘Geld terug acties’?

Ik kreeg de vraag of ik wou uitleggen hoe het nou precies werkte. Ik hoop hier al je vragen te kunnen beantwoorden en er zo meer duidelijk zal worden.

Zoals ik al vaker heb aangegeven doe ik het al jaren. Als je niet de geld heb, moet je slim zijn met de geld wat je wel heb. Maar ook geeft het een kick om zoveel te besparen op je boodschappen.

Als eerst komt er een geld terug actie te staan bij bijvoorbeeld Scoupy.

 Coupons

 • Vanaf wanneer hij geldig is.
 • Wanneer de actie sluit.
 • Uit welke productsmaken je kan kiezen.
 • Bij welk winkel je ze soms moet halen.
 • De inhoud van de verpakking of
 • Hij moet voorzien zijn van een actiesticker/code.

Ik schrijf dus alles in een boekje dus de actie en voorwaarden

Voorbeeld

Lassie zilvervliesrijst – Lassie zilvervliesrijst linzen en wortel, Lassie zilvervliesrijst linzen en biet, Lassie zilvervliesrijst linzen. Op=Op

Voor de rest hoeft het niet bij een bepaalde winkel gekocht worden. Dus laat ik dit weg. Ook hoeft er geen actiecode op te staan en weet ik dat bij deze actie maar beperkt aantal verpakkingen zijn.

Voorbeeld 2

Frisia Snoep – Frisia Dummies. Frisia Zure Beren. Frisia Drop & Fruit. Frisia Sour Mix. Enkel DEEN. Geldig tot 18 juni

Bij voorbeeld 2 schrijf ik dus weer de product op, smaken, winkel en tot wanneer je het kan kopen. Zo heb ik meteen alle informatie bij elkaar.

Maar iedereen is natuurlijk vrij om het anders te doen natuurlijk.

Bon

Met mijn papiertje/boekje ga ik naar de supermarkt en zoek ik de producten. De producten neem ik mee naar de kassa en betaal ik. Vergeet de bon niet mee te nemen want die heb je nodig!

Geld terug vragen

Thuis pak ik als eerste de bon uit mijn portemonnee en vraag ik meteen mijn geld weer terug om online/app een foto te maken. Selecteren welk product ik gekocht heb en te versturen.

Nadat ik alles heb ingediend doe ik het in de koelkast en berg ik mijn kassabon op in een ziplock bag. Waar ik alle bonnen bewaar tot ze uitbetaald zijn. Als alles op de bon uitbetaald is gooi ik mijn bon weg.

Geld terug

Per bedrijf kan het verschillen hoe lang het duurt voordat je geld terug heb. Soms moet je dus wat geduld hebben. Maar Scoupy probeert heb binnen 48 uur terug op je rekening te storten.

Er komt steeds meer geld terug acties en meer korting acties. Wat natuurlijk alleen maar leuk is. Zo kan je dingen of geheel gratis of met korting proberen.

Apps

 • Scoupy
 • Sjorpz
 • Eurosparen

Vragen

Welke vind jij zelf fijn in gebruik?

 • Zelf vind ik Scoupy erg fijn in gebruik, alle informatie is meteen zichtbaar. Ook zie je meteen of je nog mee kan doen. Het terug vragen van geld is ook erg snel gedaan.

Heb je ook iets gekocht waarvan je geld niet terug kreeg?

 • Nee, ik heb altijd mijn geld ontvangen. Zorg er gewoon voor dat je het meteen terug vraagt nadat je het gekocht heb. Mocht je kassabon opsturen maak dan een foto van je kassabon, en je brief mochten ze het ‘niet ontvangen’ heb je alsnog de bon.

Waar let je op bij geld terug acties?

 • Dingen waar ik op let zijn waar het gekocht moet worden, de formaat/smaak en tot wanneer de actie loopt.

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

 • Je boodschappen, bon, Computer/mobiel/tablet, Wifi (internet), foto van je bon, naw gegevens.

Moet je barcodes scannen, om mee te kunnen doen?

 • Nee, dat hoeft niet! Wel is de optie die je kan gebruiken in de SCOUPY app, maar deze kan je ook overslaan.

Krijg je spam mails als je meedoet?

Nee, dat krijg je niet. Tenzij je aangeeft bij een actie dat je informatie wil ontvangen van een bepaald merk. Zoals je hieronder in de voorbeeld kan zien. Het is niet zo als je op Ja klikt dat je dagelijks mail ontvangt. Maar eens in de zoveel tijd een mail ontvangt. Maar soms staan ook in deze mail speciale geld terug acties enkel bedoeld voor mensen die lid zijn van hun nieuwsbrieven. Daarom klik ik het wel altijd aan.

Voorbeeld

 • Ja, ik blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van Kortingisleuk
 • Ik blijf graag op de hoogte van acties en aanbiedingen van Milner
Kan je de boodschappen bij alle winkels kopen en is dat altijd duidelijk?
 • Nee, je kan niet bij alle winkels altijd je boodschappen halen. Als het er niet bij staat dan kan gehaald worden bij een supermarkt die het verkoopt. Maar soms staat er bij dat het enkel gehaald mag worden bij Jan linders, Deen, Emte etc..

Maar ik heb het al zo druk!

 • Tegenwoordig is iedereen druk, druk, druk. Maar je moet toch elke week boodschappen halen. En waarom dan niet even kijken of de producten van Geld terug acties in de winkel ligt?

Is het te vertrouwen?

 • Ja, het is zeker te vertrouwen. Als je een actie vind en hij staat bijvoorbeeld niet op Melissaschrijft, lees dan even goed de voorwaardes ervan door. Zo weet je zeker of je nergens aan vast zit. Want dat wil je natuurlijk niet.

Is het haalbaar voor wat oudere mensen?

 • Ja, het is zeker haalbaar! Je kan in plaats van je bon online te versturen ook je bon opsturen. Dit duurt dan wel wat langer voordat je geld terug heb. En hou er dan rekening mee dat dit niet kan als je meerdere geld terug actie producten erop heb staan.

Heb je ook vaak dat je een product hebt gekocht, maar dan toch geen geld terug krijgt?

 • Ik heb altijd mijn geld terug gekregen. Maar dit ook omdat ik meteen mijn geld terug vraag als ik het gekocht heb. Mocht je bij SCOUPY net te laat zijn dat hij zelfde dag gesloten zijn dat jij het product heb gekocht. Dan kan je hem nog indienen. Met de bon van die dag.

Hoe lang bewaar je de bon als je al hebt ingediend en geld terug hebt gekregen?

 • Ik bewaar de bon tot ik het geld terug op mijn rekening heb. Daarna gooi ik ze weg.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust hieronder en dan beantwoord ik ze graag.

Dit is geen gesponsord bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge