Food| Go squeezy van Action

Food| Go squeezy van Action

Een nieuwe zoektocht brengt naar nieuwe producten. Zo kwam ik Go squeezy tegen bij de Action. Dit is een kleine verpakking gevuld met limonade om mee te nemen. Ze hadden het in 3 smaken, hiervan heb ik er 2 mee heb genomen. Ik heb Apple & Blackcurrant (Appel en Zwarte bes) en Strawberry & Watermelon (Aardbei en Watermeloen).

Ook hadden ze hem nog in de smaak Orange & Peach ( Sinaasappel en Perzik). Ik heb niet gekozen voor Orange & Peach omdat dit mij een normale smaak leek en ik juist op zoek ben naar nieuwe producten/smaken.

Op de verpakking word duidelijk vermeld: No added sugar dus geen toegevoegde suikers.

Go squeezy

Mijn beoordeling: 

Met dit kleine verpakking kan je 30x je drinken een heerlijke smaak geven. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. Gezien ik veel onderweg ben als postbode en op de warme dagen ook lekker vind om even wat te drinken. En dan liefst iets met een smaakje. Als eerste probeer ik de Apple & Blackcurrant, proef je heel duidelijk de zwarte bes. Beetje overheersend vind ik persoonlijk. En vind hem zelf ook niet lekker. Ben meer van het zoete en vind deze wat zwaarder van smaak. Ik proef er ook totaal geen appel in. Lekker, maar voor mij niet voor herhaling.

De Strawberry & Watermelon lijkt mij erg lekker, hij ruikt zoet als ik hem open. Als ik mijn flesje water vul en hier een klein kneep van de limonade en schud. De water heeft een heerlijke watermeloen smaak, ook komt de aardbei duidelijk omhoog. Erg lekker. En een fijne smaak limonade. Deze zou ik zeker vaker kopen!

Een goedkopere variant van Karavan Cevitam die in de winkel ligt voor 2.79 voor 48ML. Waarmee je ook 30 drankjes kan maken. Als ik moet kiezen, ga ik toch liever voor een goedkopere variant.

 

Extra informatie:

– Te koop bij Action

– Voor 0.99 euro

– Voor 30 drankjes

– 50 ML

 

Dit is geen gesponsord bericht!

3 gedachten over “Food| Go squeezy van Action

  1. Ik vind de orange-peach en vooral de lemon-lime erg lekker. Helaas zijn deze momenteel niet te koop bij Action en mijn voorraad slinkt gestaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge