Vergeet jij je moeder niet?

Vergeet jij je moeder niet?

Vergeet jij je moeder niet?

 

Aanstaande zondag is de dag om je moeder lekker te verwennen. Leuk tekening, ontbijt op bed, lekker voor haar koken en leuke cadeautjes. Laatst schreef ik al een stuk over het ontstaan van Moederdag. Ook verloot ik daar een super leuke cadeau dat lees je hier.

 

Nu blijf je altijd nog kijken naar leuke cadeau’s waarmee je moeder mee kan verassen. En nu Moederdag steeds dichterbij komt komen er ook steeds meer leuke Moederdag producten in de winkel.

Wat mij opviel dat bijna overal waar je komt wel chocolade vind voor je Moeder. En dat snap ik heel goed. Daar word ik ook blij van.

Bij de Jamin vond ik de volgende producten wat denk ik, ook altijd wel leuk is om te geven.

Snoepboeket dit super leuke en vrolijke snoepboeket. Gaan de bloemen of planten altijd bij je moeder dood? Of heeft ze niet heel erg groene vingers? Dan is dit boeket leuk om te geven. En ook nog eens weinig nodig aan onderhoud. Win- win situatie toch? En misschien wilt ze wel iets van haar boeket met jou delen. Het boeket kan verschillen van verschillende snoepjes.

Voor Mama hart – De hart voor mama kan nooit te groot zijn. Deze mooie chocolade hart van 290 gram heerlijke melkchocolade. Versierd met nog een mooi rode roos is dit ook een leuk kado om aan je moeder te geven. Dit mooie simpele hart is de volgende dag in huis als je voor 3 uur besteld. Met een leuk persoonlijk kaartje en ontbijt op bed verras jij je moeder hier helemaal mee.

Spoonfull Choco – Dit complete pakket is super handig. Je ontvangt een mok, likeur, 2 melk en 2 puur chocolade op een stokje. Na een lange, misschien nog frisse dag lekker thuis komen en een heerlijke warme kop chocomelk klaar staan voor je moeder. Met de toegevoegde likeur kan ze niet anders dan lekker warm worden. Om het extra af te maken is het leuk om nog mini marshmallows erop te doen om helemaal te verwennen.

Daar kan je niet anders dan blij van worden toch?

 

Hebben jullie al een moederdagcadeau in huis? 

 

 

 

Dit is een gesponsord bericht!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge