Van dik naar dun(ner) #8

Van dik naar dun(ner) #8

Maandag 22 feb: 

Zoals ik vorige week vertelde dat ik mij niet lekker voelde zo voelde ik mij vanmorgen weer. Maar staan hoop dingen op de planning, Even mijn haar weer laten knippen. Daarna zouden we naar Assen gaan om wat foto’s te maken. Gelukkig kregen we een bericht dat dit niet door kon gaan, waar ik eigenlijk wel heel blij mee was. We zijn boodschappen gaan doen bij de Lidl waar ik weer een leuk product gevonden heb om te testen!

IMG_7812

Woensdag 24 feb: 

Vanmorgen weer hard gelopen omdat s avonds niet goed uitkwam. We begonnen half 10 vanmorgen, hadden heerlijke zonnetje in onze gezicht en zacht windje in de rug. Heerlijk! En de training van 5 rennen, 2 lopen, 7 rennen, 2 lopen, 7 rennen, 2 lopen 5 rennen en uitlopen met 2 ging echt geweldig. We hebben iets verder moeten uit lopen naar huis toe omdat halverwege de fietspad open gebroken was. Gelukkig was het prachtig weer dus zo erg vonden wij het niet.

Met deze training heb ik 4 km gelopen. Wat een super gevoel! Thuis even lekker gegeten en opgefrist en toen was het alweer tijd om mijn dubbele postdienst te draaien. Ik moest mijn eigen route doen, en de route van mijn collega. Dit was in totaal ook nog 9.3 kilometer. Dus ik heb mijn beweging voor vandaag wel gehad denk ik.. 🙂

IMG_7876

Donderdag 25 feb: 

Ik was gister avond zo moe dat ik er vroeg in lag ( voor mij ). Want lag er om 22.00 uur erin en om 10.00 uur vanmorgen werd ik gewekt door Bailey, onze konijn.

Vandaag ook weer werken. Heb hierbij mijn mobiel aangezet om te kijken hoeveel kilometer ik maak met mijn postrondje. Mijn rondje maak ik ongeveer 4.6 kilometer. Dat is al mooi wat kilometers met enkel het bezorgen van mijn post. 🙂

Zaterdag 27 feb: 

Gooodmorning! Vandaag laatste dagje werken van deze week. Blij als ik klaar ben, want ben echt heel moe en nog niet helemaal fit. Bas gaat als testpersoon Wildlands in en ik pak mijn pet want het is lekker zonnig buiten. Ik was zo klaar met mijn route maar het is ook heerlijk om in het zonnetje buiten te werken. Vanavond weer hard gelopen, les 18 van Evy. Deze ging daarom ook weer erg lekker. Maar woensdag ging toch veel lekkerder maar toen ook heerlijk overdag gelopen in het zonnetje. Benieuwd hoe het volgende week zal gaan, maar nooit zo ver gekomen. Vorig jaar dat ik Start to run met Evy liep zijn we nooit verder dan 4 minuten gekomen en hier smokkelde ik vaak al mee. 🙂 Dus om nu 7 minuut aan 1 stuk te rennen is al een hele overwinning. Na de training pakken wij de trap naar 6, en volgende week gaan we onze zevende week in en pakken we de trap naar 7 toe.

IMG_7990 IMG_7991

 

Zondag 28 feb: 

Goedemorgen, wat een rot nacht! Ik weet dat ik niet mag klagen. Ik woon in het centrum dus overlast zal je altijd wel eens hebben. Maar als je hele tijd al geschreeuw en gegil hoor. En dan rond half 3 opeens geschreeuw voor de flat, politiehonden hoor blaffen. Dus stappen we beide uit bed. Zien voor de flat een grote groep ruzie maken met elkaar na goed 15 lange minuten word het eindelijk weer rustig. Kwam al niet in slaap en met dit ben ik weer helemaal klaar wakker. Terug weer bed in en nog uiteindelijk 2 uurtjes kunnen slapen toen de wekker ging om 5.45 uur!! Want we gaan naar de huishoudbeurs!!! Pakken de auto om half 7 richting Zwolle om daar de auto te parkeren en in trein te stappen naar Amsterdam RAI. Wat is het rustig in de trein, dat was vorig jaar wel anders toen moest je s ochtends al in de trein staan en nu niemand, nada nopes onderweg tegen gekomen. Vandaag was het toch nog wel open toch? Kijk ik Natasja aan. Eenmaal aangekomen zien we toch wat meer mensen die kant op lopen dus dat moet toch wel goed zijn. Batterijen ingeleverd, Scoupy gehaald, Kortingisleuk tas gekocht en bezoek gebracht aan So pure fruit. Nu even genieten van de hapjes samples en een borreltje lemon cheesecake (HEERLIJK). Om 6 uur weer terug naar station lopen met overvolle trolley en pijnlijke voeten en benen. Eenmaal na een paar uur in de trein thuis aangekomen hebben we 16.4 gelopen vandaag. Dat is best netjes dacht ik zo. En spierballen gekweekt met al die tassen! Nu bed in want ik merk wel dat ik maar 2 uur slaap heb gehad nu. Weltrusten!

 

Hoe was jullie week? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge