Geld verdienen met je mobiel : Roamler

Geld verdienen met je mobiel : Roamler

Al lange tijd doe ik aan geld terug acties. Zoals jullie wekelijks kunnen lezen in Gratis/Koopjes. Dit vind ik niet alleen leuk om te doen, maar het is ook financieel nodig. Zo kwam ik vorig jaar ook Roamler tegen.

Roamler is een gratis app, met deze app kan je mystery opdrachten aannemen.

Heeft je mobiel buiten huis internet? Ben je niet bang aangelegd? Wil je een extra zakcentje verdienen? Dan is Roamler misschien iets voor jou!!

De volgende opdrachten kan je voorbij zien komen:

 • Hangen alle actieborden in de winkel?
 • Zijn de actie schappen goed gevuld?
 • Word je begroet?
 • Is het opgeruimd?
 • Gesprek voeren
 • Overzichtsfotos maken (Stiekem!)

Als je een opdracht accepteert heb je 2 uur de tijd om de opdracht te voltooien en op te sturen. Let wel op de opdracht moet verstuurd vanaf de winkel locatie. Zelf loop ik de winkel uit en ga om het hoekje staan om hem dan te versturen.

Hiervoor ontvang je verschillende beloningen. Van 2 euro tot soms heel soms voor veel meer! Ook spaar je actiepunten waarmee je een level kan stijgen en meerdere opdrachten tot je beschikking krijgt.

Ook zijn er andere opdrachten die je vanaf je bank kan doen, hier ontvang je enkel actiepunten. Maar vaak zijn dit leuke opdrachten om uit te voeren.

En je heb nog opdrachten waar de deur uit moet.

 

Verschillende icoontjes = Verschillende opdrachten.

FullSizeRender (15)

Voetstappen = Opdracht voor actiepunten

IMG_7919

Bank = Is opdracht die je thuis kan doen.

IMG_7918

Oog = Dit zijn de Mysteryshop opdrachten.

FullSizeRender (16)

Je moet dus niet bang zijn om stiekem met je mobiel foto’s te maken in de winkel voor deze opdrachten.

IMG_7920

Hier kan je zien welke opdrachten ik allemaal heb voltooid en welke is afgekeurd, helaas. πŸ™‚

IMG_7921

Hier kan je zien welk level je bent, hoeveel geld je verdient heb, ranking, verstuur invite en mijn vrienden. Zoals je ziet heb ik op dit moment geen geld verdient.

 

Roamler is invite-only. Dat betekent dat je een invite nodig hebt om Roamler te worden. Door dit te doen geloven we dat we de kwaliteit van de community kunnen waarborgen.

 

Dit is geen gesponsord bericht!

Lijkt het jou ook leuk om ook een roamler te worden?Β 

46 gedachten over “Geld verdienen met je mobiel : Roamler

 1. Hoi Melissa, ik volg je al een tijdje en ben altijd in om een zakcentje te verdienen, lukt goed met alle geldterug acties van de laatste jaren. Ik Wilde al lang een mysteryshopper worden, maar wordt tot nu toe nog niet uitgekozen. Dit lijkt me heel geinig om te doen. Stijg jij dan ook in rank als ik opdrachten voor Roamler zou gaan doen? Ik woon in Houten. Groetjes, Renate

  1. Hallo Renate, Ik doe het al een jaar. Met ups en downs want in zomer race ik soms heel Emmen door op de fiets en verdien ik soms 50 euro. Maar ook periodes dat ik soms een thuis opdracht doe voor de punten enkel. Als jij level 2 zou halen verdien ik 1 malig 2 euro. En van elk opdracht krijg ik een heeeeel klein procent van wat jij verdient heb. Verdien jij 2 euro krijg ik 4 cent ofzo. Als jij in Level drie komt krijg je zelf invites om weg te geven. Hopelijk is het een duidelijke antwoord.

 2. Lijkt me hartstikke leuk te doen! Doe al heel wat jaren mee met allerlei enquΓͺtes en GTA’s, dus dit zou een mooie stap vooruit zijn. Ik woon een Westmaas.

 3. Lijkt mij erg leuk! Ik woon in Amsterdam en heb echt een invite nodig om mee te kunnen doen, als dat via jou zou kunnen, zou super zijn! πŸ™‚

 4. Leuke blog Melissa! Ik doe sinds een maand of 5 aan Roamler en heb al zo’n 1000 euro verdiend πŸ™‚

  Aanvulling: opdrachten mogen ook thuis verstuurd worden, mits je je maar binnen 2 uur verstuurd. Ik verstuur zelf bijna altijd thuis want de app verbruikt behoorlijk wat mb

 5. Hey
  Ik wil het wel. Woon 5 minuten van de stad vandaan en ga er regelmatig heen. Woon in Almere en vind dit leuk om te doen! Dus als het kan, leuk!

 6. Mijn vrouw en ik roamleren allebei al een tijdje… zal niet zeggen dat je er rijk van kunt worden, maar het is een leuk extraatje.

  Vaak is het wel zo dat de beter betaalde opdrachten ook degenen zijn waar je lang mee bezig bent. Ben bijvoorbeeld vandaag bij twee telecom-zaken langs geweest waar om te bepalen hoe de dienstverlening is. Bij één zaak was ik alleen al aan wachten tot ik aan de beurt was een half uur kwijt, en daarna nog kwartiertje met zo’n verkoper kletsen. Als je dat dan naar een uur-salaris omrekent schrik je toch wel een beetje. Aan de andere kant: het is wel leuk om te doen, en je komt nog eens ergens…

 7. Hoi Melissa, leuk, maar mjah.. ik weet het niet hoor met dit soort dingen. Net als met opini iets online.. ik heb het een tijdje trouw gedaan maar technisch gezien stond daar niet een goed geldbedrag tegenover de tijd die je eraan kwijt was vond ik. Je “verdient” dan nog minder dan een minimum jeugdloon.. zogezegd omgerekend. En dus ik vraag me af of dit dan beter is. En je moet er de tijd maar voor hebben natuuk.
  Het ziet er tenminste wel toegankelijk uit, is het net zo gebruiksvriendelijk als het oogt?
  Dankjewel voor het delen, je hebt me weer iets nieuws leren kennen.
  Liefs, Mijntje.

 8. Hoi Melissa,
  Klinkt goed en na alle reacties ook gelezen te hebben ben ik zeer geinteresseerd. Mocht je me willen uitnodigen zie ik graag een mailtje tegemoet. ik woon in Rotterdam. Groetjes Silvena

  1. Hoi Paul, zag dat je ook roamler bent. Ik heb nog een invite over? Als je interesse hebt hoor ik het graag van je. Waar ben je actief? Groetjes Moon uit Emmen

 9. Hoi Melissa,

  Lijkt me een hele leuke manier om wat geld bij te verdienen.
  Zou je mij een link kunnen sturen zodat ik dit ook kan gaan doen.
  Ben sinds kort bezig met de geld terug acties en vind dat erg leuk en ook een uitdaging om aanbiedingen te vinden die niet op de “reguleren sites”staan. Graag hoor ik van je,

  groetjes Jolanda

 10. Bij deze bied ik een Roamler invite aan.

  Stuur even een korte motivatie (waarom jij Roamler wilt en waarom jij juist heel veel opdrachten gaat uitvoeren.) En vergeet aub je woonplaats en/of locaties waar je je vaak bevindt niet te vermelden. Dit kun je doen door mij een email te sturen. zonnetje_48@hotmail.com

 11. Hallo Melissa,
  Ik woon in Velserbroek bij ijmuiden, Beverwijk en Haarlem. Is daar ook iemand nodig?
  Wil je mij dan aanmelden? Ik heb al ervaring als mistery shopper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge