Market Deli Potato Chips

Market Deli Potato Chips

Market Deli Potato Chips, van de makers van Lays!

Maar hoe smaken ze? Ik heb alle drie de smaken gehaald.

Benieuwd wat ik ervan vond?

De drie smaken zijn:

  • Potato chips: Wiltshire cured Ham mature cheddar and farmhouse chutney
  • Potato chips: Balsamic vinegar of Modena
  • Potato chips: Flame grilled spanish chorizo with roasted onions.

IMG_1095

De uitstraling van de Market Deli ziet er wel heel mooi en leuk eruit.

Hoe smaken ze?

We beginnen met:

Flamed grilled, als ik hem open maak lijkt het net op paprika chips.

Er komt niet echt een geur naar boven.

Ik doe ze in een kommetje en geef mijn man ook eentje om te proberen. Beide knikken we, die smaakt wel erg lekker. Smaak komt beetje laat omhoog.  Maar hij smaakt niet verkeerd.

IMG_1097

Als tweede proberen wij Balsamic vinegar, ook hiervan geef ik eentje aan mijn man.  Deze smaakt wel okey. Zelf zouden wij hem beide niet nog een keer kopen maar echt vies is hij ook niet. Hele aparte smaak is het wel.

IMG_1098

Als laatste houden wij dan Wiltshire cured Ham mature Cheddar and Farmhoude Chutney over. Hij klinkt erg lekker dus ben erg benieuwd naar de smaak. Mijn man en ik doen hem tegelijk in de mond maar knikken beide heftig ‘Nee’, bah! Die is echt niet lekker.

IMG_1096

Dit is geen gesponsord bericht!

Hebben jullie Market Deli al geprobeerd? En welke is jullie favoriete?

1 reactie

  1. Ik gebruik(te) uitsluitend de “Lay’s Market deli flame grilled chorizo” en de “Lay’s Market deli anglesey sea salt pdo”. Duidelijk dat smaken verschillen. Deze zijn eindelijk chips waar men U tegen kan zeggen. Heerlijk knapperig en goede smaak. Wij willen niets anders meer. Helaas heeft AH ze recent (bij ons in Breda, Haagse Beemden) uit de schappen gehaald. Foei AH! Nu maar zoeken, waar in Breda deze nog te kopen zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge